Nationale kampeerdag

De nationale kampeerdag – in iedereen schuilt een kampeerder

Martine van Kuler

Kamperen is leuk, dat hoef je ons niet te vertellen. Toch zijn er nog steeds mensen die dat niet weten en daar moet verandering in komen, vinden medewerkers van Obelink Vrijetijdsmarkt in Winterswijk. Daarom organiseren zij op zaterdag 25 juni de nationale kampeerdag, een dag waarop iedereen uitgedaagd wordt om de kampeerder in zichzelf naar boven te halen en het ultieme kampeergeluk te ervaren.

De nationale kampeerdag is er voor ervaren kampeerders, maar ook voor niet-kampeerders die op een laagdrempelige manier kennis willen maken met kamperen. “Kamperen is een feest, en dat mag gevierd worden! Wij geloven dat er in iedereen een kampeerder schuilt. En hoe kunnen we die kampeerder beter in iedereen naar boven halen dan één dag per jaar iedereen uitdagen om te kamperen?”, aldus Heleen Beijers, bedenker van het evenement.

 

kamperen Nationale kampeerdag
kamperen Nationale kampeerdag

Ga kamperen op de nationale kampeerdag

Maar wat is precies de bedoeling van de nationale kampeerdag? Eigenlijk is het simpel: ga kamperen. Dit kan overal. Zet je tent op in de tuin, bouw je eigen hut bij de scouting, tover de buurt om tot camping of organiseer een kampeerfestival als familiedag. Liever niet kamperen, maar wel het campingleven ervaren? Organiseer dan een badmintontoernooi in de straat, ga barbecuen met de buren of verzin een andere leuke activiteit.

Wil jij op zaterdag 25 juni meedoen aan de nationale kampeerdag? Meld je dan aan op deze website en krijg een leuk kampeerspel thuisgestuurd. Bovendien maak je dan automatisch kans op een kampeerarrangement naar keuze in de Achterhoek.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!