De Nationale Camper Rally 2021 krijgt 8 verschillende thema’s

Luc Schaepkens

De Nationale Camper Rally 2021 staat voor de deur. Kon je vorig jaar onder andere op wereldreis zonder de grens over te gaan, dit jaar kun je kiezen uit maar liefst acht verschillende thema's.

Nationale Camper Rally 2021: vakantie in eigen land

We blijven noodgedwongen in eigen land, ook met de camper. We herontdekken zogezegd Nederland als vakantieland. En dat valt helemaal niet tegen. Een leuk idee is de – door Camperstop georganiseerde – Nationale Camper Rally 2021. Vorig jaar heel succesvol en dus vol in de herhaling. Focussen op wat er wél kan noemen ze dat. Reizen met de camper is reizen in je eigen veilige bubbel. En dat blijkt reuze populair. Tommie Essens van Camperstop hierover: ‘’Er valt nog ontzettend veel te zien, te ontdekken en te beleven. Je ontdekt plaatsen en natuurgebieden waar je het bestaan niet van kende en welke je waarschijnlijk nooit zou hebben bezocht, maar die je wel degelijk op een positieve manier kunnen verrassen en bij zullen blijven!’’

Vorig jaar gingen honderden equipes op pad. De reacties waren positief. En daarom kun je je voor de Camper Rally 2021 inschrijven voor maar liefst acht verschillende edities. Ieder met een eigen thema en een eigen verhaal. Je komt langs ongeveer twintig locaties rondom het thema. Per locatie de uitdaging om opdrachten te doen. Wie deze opdrachten het beste weet uit te voeren, maakt kans op mooie prijzen. De kosten voor deelname per equipe zijn 25 euro.

Meer informatie over dit initiatief, de verschillende thema’s en mogelijkheden vind je op https://camperstop.com/nationale-camper-rally.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur