De LMC Style Comfort is een supercomfortabele caravan

Luc Schaepkens

Wie kiest voor de caravanserie Style van LMC heeft al heel wat om uit te kiezen. Zes indelingen zijn er. En onder de naam Style Lift ook nog twee met een hefbed. Er is ook een speciale LMC Style Comfort. Vanaf dit seizoen zijn er drie indelingen van deze supercomfortabele uitvoering.

LMC Style Comfort

Zeker veel te kiezen. Met de komst van de gloednieuwe Style Comfort 460 E zijn er – naast de 440 D en 450 D – nu namelijk drie verschillende indelingen van deze Style met een extra ruim comfort-pakket. De 440 D heeft achterin een ruime rondzit. Voorin een Frans bed met daarnaast de badkamer. In de 450 D achterin een treinzit. In het midden de keuken met daar tegenover de badkamer. Voorin een ruim queensbed waar je helemaal omheen kunt lopen. De nieuwe 460 E Style Comfort heeft dezelfde indeling. Alleen staan er op de plek van het queenbed nu twee enkele bedden in lengterichting. Voor iedereen zijn ideale Style Comfort-indeling. Wie van de drie?

De LMC Style Comfort 450 D.
De LMC Style Comfort 450 D.

LMC Style Comfort heeft veel extra’s

De Style Comfort doet zijn naam alle eer aan. Wat maakt deze uitvoering extra comfortabel? De rolbare watertank in de disselbak. De multifunctionele buitenaansluiting, die je kunt gebruiken voor gas, 12 en 230 volt en je tv en satelliet. De hordeur. De niveau-aanduiding van de verswatertank. De ringverwarming op 230 volt. De elektrische vloerverwarming. Het HEKI 2-dakluik. De stabiele uitdraaisteunen met Bigfoots. Het raam en de afvalemmer van de buitendeur.

Dan is er nog de voortentverlichting op 12 volt. De Truma Theme warmwaterverzorging. De twee extra usb-aansluitingen. En omdat het oog ook wat wil: de mooie aluminium velgen zorgen ervoor dat hij er top uitziet. De disselafdekking oogt ook mooi. We zetten de drie indelingen van deze speciale LMC Style Comfort nog eens voor je op een rij.

Drie indelingen

De speciale Style Comfort is aan de buitenkant te herkennen aan de antracietkleurige bestickering. Voor wie extra comfortabel op vakantie wil, is deze uitvoering zeker de moeite waard om te gaan bekijken.

Naar de site van LMC.

Ook het bedrijf Camperdream in Nijverdal is nu LMC-dealer.

Veel ruimte in een compacte caravan? Bekijk hier de Style 400 F met opklapbed.

De 440 D met een maximaal gewicht van 1500 kilo. Hij kost 20.840 euro.
De 440 D met een maximaal gewicht van 1500 kilo. Hij kost 20.840 euro.
De 450 D met een maximaal gewicht van 1360 kilo. Hij kost 23.980 euro.
De 450 D met een maximaal gewicht van 1360 kilo. Hij kost 23.980 euro.
De 460 E met een maximaal gewicht van 1300 kilo. Hij kost eveneens 23.980 euro.
De 460 E met een maximaal gewicht van 1300 kilo. Hij kost eveneens 23.980 euro.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur

LMC