De LMC Innovan buscamper als rijk uitgeruste First Edition

Luc Schaepkens

Bij LMC is de buscamper terug van weggeweest. De nieuwe Innovan heeft de nieuwe Fiat Ducato als basis. Deze buscamper komt beschikbaar in drie verschillende indelingen.

Indelingen

Je hebt keus uit twee keer een dwarsgeplaatst bed achterin of enkele bedden in de lengterichting. Het keukenblok staat in de deuropening van de schuifdeur. Tegenover het keukenblok de badkamer. Opbergruimte, een douche en een toilet. Prettig: de badkamer heeft zijn eigen raampje.

LMC Innovan buscamper in drie maten

De LMC Innovan buscamper is verkrijgbaar in drie maten. De kleinste is de 5,41 meter lang, de middelste 5,99 meter en de langste 6,36 meter. Deze modellen heten respectievelijk 540, 600 en 640. Ze zijn alledrie 2,05 meter breed en 2,65 meter hoog. Van de zithoek met dinettebank kun je desgewenst een derde slaapplaats maken. Wil je meer slaapplaatsen, dan kun je kiezen voor het optionele slaaphefdak. Dan komen er nog twee extra slaapplaatsen bij.

Het interieur van de LMC Innovan is met grijs- en wittinten modern en doet fris aan. De bovenkasten en de kasten van het keukenblok doen het zonder deurgrepen. Dat geeft een strak aanzien. Handig is ook dat de koelkast aan de kopse kant van het keukenblok staat. Daardoor kun je ook als je buiten staat je koele drankje pakken. De verwarming in de LMC Innovan werkt op diesel. De geïsoleerde en verwarmde verswatertank zit onder de vloer. De LMC Innovan is er in het wit, zwart metallic, Lanzarote Grey en Campovolo Grey.

First Edition nog deze zomer

Nog deze zomer – dat is de planning – zal de LMC Innovan als First Edition bij de dealer staan. Extra rijk uitgerust en tegen een scherpe prijs. Compleet met onder meer een luifel en 16 inch lichtmetalen wielen. Onder de kap 140 pk. De First Edition is alleen leverbaar in het wit. De prijs komt ergens tussen de 65.000 en 70.000 euro te liggen.

Naar de Nederlandse LMC site.

Naar de Belgische LMC site.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur