De Isabella Eriba Touring: de voortent voor de cult-caravan

Luc Schaepkens

Wie kiest voor een cult-caravan kan een bijpassende voortent waarderen. De nieuwe Isabella Eriba Touring voortent past daarom niet alleen qua maat en vorm. Het retro-design van deze voortent past ook helemaal bij dit caravanicoon. De perfecte voortent voor de Eriba Touring.

Past op verschillende modellen

De Isabella Eriba Touring past op heel wat modellen van dit icoon. Je zet hem zo aan de Eriba Touring Troll (530/535/540/542/550). Heb je een Triton (410/418/420/430) of Familia (310/320)? Dan past hij ook, met het meegeleverde adapterpaneel. Door de geïntegreerde dakhoes sluit de tent nauw aan op de caravan. Daardoor wordt alle water weg geleid.

Isabella Eriba Touring is grote woonkamer

Met de Isabella Eriba Touring zorg je voor flink wat ruimte. Je krijgt er een grote woonkamer bij. Natuurlijk is er rekening gehouden met de deur van de Eriba. Die kan helemaal open. Je kunt er zelf voor kiezen of je de deur- en vensterpanelen wilt plaatsen. Gedeeltelijk kan ook. De panelen kun je twee aan twee kruisen. Zo heb je de keus tussen grote ramen aan de voorkant, met de deur aan de zijkant. Of de deur aan de voorkant en de ramen opzij. Je kunt het aanpassen aan de plek waar je staat. Wel zo fijn.

De op maat gemaakte Isabella Eriba Touring voortent heeft een diepte van 2,5 meter. De twee grote vensters zijn voorzien van ventilatie en gaas. De tent komt compleet met een gordijnset. Ook een speciaal voor de Eriba Touring ontworpen tochtstrook zit erbij. Evenals een wielkastafdichting. De tent zit in een stevige tas. Er is een aparte tas voor de haringen inclusief haringtrekker. Voor de afdichting tegen de caravanwand worden twee schuimkussens gebruikt.

Deze Isabella voortent zorgt samen met de cult-caravan van Eriba voor een unieke uitstraling. Op de site van Isabella staat hij voor een prijs van 1738 euro. Hij is op het moment van schrijven tijdelijk online uitverkocht.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om van je luifel een voortent te maken. Hier twee voorbeelden van een luifeltent.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur