De Garmin CamperVan GPS navigatie is een navigatiesysteem voor buscampers

Luc Schaepkens

De nieuwe Garmin CamperVan GPS navigatie is ontwikkeld voor kleine campers en buscampers. Het 6,95 inch grote scherm kun je – behalve voor alle kaarten van Europa – ook gebruiken voor een aantal nieuwe functies van dit Garmin navigatiesysteem.

Nieuwe avontuurlijke routes

Voor de avontuurlijk ingestelde camperaar. Die instapt en vertrekt in zijn compacte camper of buscamper. Daarvoor is de Garmin CamperVan GPS navigatie bedacht. Je stippelt je route gemakkelijk uit, want alle kaarten van Europa staan je ter beschikking. Daarnaast kost het je ook geen moeite om speciale plekken te vinden. Zo is er de functie ‘Trendy Places’ en ‘Lokal Spots’ met tal van plekken die de moeite waard zijn. En wil je dat laatste zeker weten? Dan kun je de recensies van eerdere bezoekers lezen via Tripadvisor op je scherm. Met Roadtrip Routes ontdek je nieuwe avontuurlijke routes.

Garmin CamperVan GPS navigatie met groene Michelingids

De Garmin CamperVan GPS navigatie is het eerste navigatiesysteem dat werkt met een voorgeladen versie van Michelins Groene Gids. Hier staan uiteenlopende plekken in, compleet met foto’s en beschrijvingen. Zo kun je bijvoorbeeld altijd de beste plekken om te eten en te drinken vinden. Het beoordelingssysteem in de Michelingids helpt je het perfecte adres te vinden.

Campings en camperplaatsen kun je vinden in de aanwezige voorgeladen adressenlijsten. Van ACSI tot Campercontact en meer. Omdat het op pad gaan met camperbusjes razend populair is wilde Garmin een compact navigatiesysteem hebben dat gemakkelijk te bedienen is. Je kunt het navigatiesysteem namelijk via spraak bedienen. “Okee Garmin” zeggen en dan je vraag. Ook kun je via een app je telefoon koppelen. Het systeem is daarnaast te koppelen aan de BC 30 en 40 achteruitrijcamera. De adviesprijs van de deze Garmin navigatie is 300 euro.

Naar de site van Garmin.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur