De Erwin Hymer Group-dealer als gecertificeerde werkplaats

Luc Schaepkens

Als je met je kampeermiddel onderweg bent moet dat onbezorgd zijn. Met een camper of caravan die in een optimale staat van onderhoud verkeert. Dat is precies wat de Erwin Hymer Group-dealer doet. Want dat is een gecertificeerde werkplaats die van elk onderdeel verstand heeft.

Gecertificeerde camper of caravan

In de huidige markt investeren veel mensen in de aanschaf van een camper of caravan en trekken steeds meer Nederlanders eropuit met hun eigen kampeermiddel. Vanwege de toename in het aantal recreatievoertuigen en het intensieve gebruik is het belangrijk om jouw camper of caravan in optimale conditie te houden. Ook worden campers en caravans meer voorzien van elektronica en voor een onderhoudsbeurt en werkzaamheden aan een voertuig is een specialistische kennis een vereiste.

Al deze vernieuwingen maken dat de werkplaats van de Erwin Hymer Group-dealer moet beschikken over specialistische kennis. Een caravan- of campertechnicus is tegenwoordig niet alleen monteur, maar moet ook over de kennis beschikken van een loodgieter, timmerman en elektricien. Je mag namelijk het best mogelijke onderhoud verwachten in de jaren na de aankoop. Onder de Erwin Hymer Group valt een groot aantal merken. Dat betekent veel verschillende materialen, met elk hun eigen karakteristiek. De merkdealers van Bürstner, Carado, Dethleffs, Eriba, Hymer, Laika, LMC, Sunlight en Crosscamp worden continu intensief opgeleid om zo in het bezit te komen van de ERWIN HYMER GROUP WERKPLAATSCERTIFICERING. Met deze certificering kan de merkdealer voor de specifieke merken die hij vertegenwoordigt onderhoud plegen aan jouw kampeermiddel.

Gecertificeerde werkplaats met persoonlijke aandacht

Erwin Hymer Group Nederland heeft met meer dan veertig gecertificeerde werkplaatsen, waarvan elke eigen specifieke merken vertegenwoordigt, de parate kennis in huis en bieden een landelijk netwerk van professionele werkplaatsen aan. Met het structureel laten controleren op essentiële punten en continu onderhoud kom je hierdoor onderweg niet zomaar voor verrassingen te staan.

De gecertificeerde Erwin Hymer Group-dealer wordt constant bijgeschoold en is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. De werkplaats wordt elke twee jaar TUV gecontroleerd om te zien of hij nog voldoet aan alle gestelde eisen. Vakkundig onderhoud door de merkdealer en persoonlijke aandacht voor de klant en het voertuig vindt de Erwin Hymer Group belangrijk om de optimale service te kunnen bieden, niet alleen vandaag maar ook in de jaren na aanschaf.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur