De Enduro LI1275 is een krachtige 75 Ah lithiumaccu

Luc Schaepkens

Bij Enduro kun je terecht voor lithiumaccu’s vanaf 10 Ah. Allemaal even krachtig en met een lange levensduur. Nieuw is de Enduro LI1275. Een 75 Ah lithiumaccu, licht in gewicht en geheel onderhoudsvrij. De perfecte boordaccu voor in je camper.

Accu

Een goede en betrouwbare accu is onmisbaar voor de camperaar. Voor wie niet voor verrassingen wil komen te staan tijdens het rondreizen, is de LI1275 een prima keus. De Enduro LI1275 is vanaf nu verkrijgbaar.

Enduro LI1275 is lichtgewicht krachtpatser

Deze 75 Ah sterke Enduro LI1275 lithiumaccu is zeer goed te gebruiken als boordaccu in de camper. De LI1275 is krachtig en geheel onderhoudsvrij.  Door de extreem lange levensduur kan de accu tot 1500 cycli laden en ontladen. Hij weegt slechts 10 kilo en is zeer compact. Ideaal voor onderweg.

De accustatus van de Enduro LI1275 is eenvoudig af te lezen op de gratis te downloaden Enduro-app. Denk hierbij aan de conditie, temperatuur en stroomafgifte. Je bent hierdoor tijdens de reis altijd op de hoogte van de accustatus en staat niet snel meer met een lege accu.

Zoals bij alle Enduro-accu’s geldt ook op de Enduro LI1275 vijf jaar garantie.

Adviesprijs: 675 euro.

www.enduro-europe.eu

Op zoek naar de perfecte accu voor je caravanmover? Die heeft Enduro ook. Je leest er hier meer over.

En zoek je de perfecte fietsendrager voor op de dissel? Laat Enduro die nu ook nog hebben. De Enduro BC 260 kun je zelfs als droogrek gebruiken.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur