De Dethleffs Aero caravan is een heerlijk jubileummodel

Luc Schaepkens

De Dethleffs Aero caravan heeft een frisse look en een moderne uitstraling. Dit jubileummodel is uitgerust met een compleet actiepakket. De prijs-kwaliteitsverhouding is meer dan prima. Hij is er in vijf indelingen.

Dethleffs Aero caravan

Een nieuw ontwerp, solide kwaliteit en made in Germany. We zien een strakke caravan. Gladde witte beplating met een ingetogen zwart streepje. Opvallen doen de mooie 17 inch lichtmetalen wielen. Het geeft hem iets hips. En dat moet vooral de wat jongere kopersgroep aanspreken, hoopt Dehtleffs. Er is bij de Dethleffs Aero caravan heel wat te kiezen. Zo zijn er bijvoorbeeld drie verschillende stofferingen. En er zijn vijf verschillende indelingen. Stuk voor stuk populaire indelingen waarmee je – als koppel of als jong gezin – comfortabel op reis kunt. Wat alle indelingen gemeen hebben is het zeer uitgebreide jubileumpakket waarmee Dethleffs zijn 90ste verjaardag luister bij zet.

Dethleffs Aero caravan: modern en fris interieur

De extra brede toegangsdeur is voorzien van een raam. Er zit een extra Heki-dakluik op. De chique uitstraling wordt nog eens benadrukt door de disselafdekking. Het interieur van de Dethleffs Aero caravan is smaakvol. De meubels zijn uitgevoerd in een lichte houttint. De kastkleppen en lades steken mooi af door de witte voorkant. Dat zorgt voor een fris en helder interieur.

In vijf verschillende indelingen

De verschillende uitvoeringen van de Dethleffs Aero caravan lopen in lengte uiteen van 6,34 tot 7,51 meter inclusief dissel. De kleinste is de 410 QS met een dwarsgeplaatst tweepersoonsbed in de boeg. De 470 FR heeft achterin een ruime rondzit. De 500 QSK heeft op die plek een stapelbed. En dan zijn er nog twee uitvoeringen met enkele bedden. Dat zijn de 510 ER en de iets langere 520 ER. De van zichzelf toch al zo complete Dethleffs Aero caravan kan nog completer. Met het Wintercomfort-pakket maak je de Aero helemaal winterbestendig.

Meer weten over de Dethleffs Aero caravan? Ga naar onderstaande website of kijk in het aprilnummer van het gratis digitale Campingtrend Magazine. Nog geen abonnee? Schrijf je hier in.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur