De bijzondere Sunlight Adventure Edition integraal en Cliff RT buscamper

Marije Onderwaater

Sunlight biedt met de Adventure Editions een hele reeks aan actiemodellen. Buscampers, smalle vans, halfintegralen én integralen. We bekijken hier de integraal en de buscamper Cliff RT met rooftop.

Sunlight Adventure Edition

De Sunlight Adventure Edition integraal is er in drie verschillende indelingen: de I 67 S, de I 68 en de I 69 L. De eerste twee hebben enkele bedden. De laatste heeft achterin een queensbed. Ze hebben alle drie standaard een extra hefbed boven de zithoek voorin. Ook hebben ze allemaal vier zitplaatsen voorzien van een gordel. De I 67 S is 6,98 meter lang. De andere twee indelingen zijn 7,41 meter lang. De stahoogte binnen bedraagt een aangename 2,10 meter. Alle drie de modellen blijven onder de 3500 kilo-grens.

De Sunlight Adventure Edition als integraalcamper.
De Sunlight Adventure Edition als integraalcamper.

Buscamper Cliff RT met rooftop

Buscamper Sunlight Cliff RT is er in vier Adventure-uitvoeringen. De 540 RT is 5,41 meter lang en heeft een dwarsgeplaatst tweepersoonsbed. De600 en 601 RT hebben een lengte van 5,99 meter en respectievelijk vier en zes slaapplaatsen. De 640 RT is 6,36 meter lang en heeft twee enkele bedden in de lengterichting. De letters RT in de naam staan voor rooftop: een slaaphefdak. Dit dak is compleet met een telescopisch uitschuifbare ladder, een uitvalnet voor kinderen en een comfortabele kunststof lattenbodem. Het dak is dubbelwandig en het tentdoek is voorzien van ritsen. Dat zorgt voor veel licht en frisse lucht in de buscamper. Horrengaas zorgt dat er geen insecten binnenkomen.

De Sunlight Cliff Adventure Edition is er in vier indelingen.
De Sunlight Cliff Adventure Edition is er in vier indelingen.

Actiemodel = voordeel

De Sunlight Adventure Editions zijn actiemodellen. Voor de gemonteerde extra’s betaal je heel wat minder dan wanneer je ze los zou bijkopen. Het voordeel voor de klant loopt op tot tegen de 6000 euro. De integraal in de Adventure Edition-uitvoering is verkrijgbaar vanaf 86.690 euro. De Cliff RT buscamper in Adventure Edition-uitvoering is verkrijgbaar vanaf 62.590 euro. Op de site van Sunlight kun je ook de Van (de smalle halfintegraal) en de gewone halfintegraal als Adventure Edition bewonderen.

Meer lezen over deSunlight Adventure Editions? Kijk dan in ons Campingtrend Magazine van deze maand.

Naar de website van Sunlight.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…