Dashboard en beenruimte-isolatie van Dethleffs als maandaanbieding oktober

Luc Schaepkens

De dagen worden korter, de avonden kouder. Voor wie nog op pad gaat, hebben we een warme tip. Dethleffs heeft in de maand oktober een interessante aanbieding: tien procent korting op dashboard en beenruimte-isolatie. Die past prima in campers op basis van de Fiat Ducato en de Citroën Jumper. Zo zit je er warmpjes bij.

Isolatiehoes

Zo gauw het kouder wordt, ga je het weer voelen: tocht, met name afkomstig vanuit de cabine. Daar heeft Dethleffs de perfecte oplossing voor. Met een dashboard- en beenruimte-isolatiehoes blijft de cabine zelfs bij vriestemperaturen tochtvrij en warm. Daarvoor zorgen vier isolatielagen en een dampscherm. Geen onaangenaam briesje meer door de voetenruimte. De hoes loopt namelijk door tot over de pedalen. Oktober is – zeker vanwege de korting deze maand – een mooi moment om deze isolatie aan te schaffen.

Dashboard en beenruimte-isolatie nu aanschaffen

De isolatiehoes is bijzonder licht van gewicht en ook vuilafstotend. Hij is in luttele seconden aangebracht. Je hoeft daarvoor niet te boren of te schroeven. Een speciaal radioklepje zorgt ervoor dat je zonder problemen je favoriete muziekje kunt opzetten. De simpelste manier om deze dashboard en beenruimte-isolatie te krijgen, is door hem bestellen bij de dichtsbijzijnde Dethleffs-dealer. Zo gauw hij binnen is, kun je hem daar vervolgens afhalen.

De dashboard en beenruimte-isolatie past op alle Dethleffs campers op Fiat Ducato en Citroën Jumper vanaf bouwjaar 2007. Dit originele Dethleffs-product heeft een adviesprijs van 233,10 euro. Je kunt hem hier bekijken.

De zomer nog een beetje verlengen? Dat kan bijvoorbeeld door bij te verwarmen in je voortent. Lees er hier meer over.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur