Het Daktentfestival op camping De Vledders Drenthe.

Vierde Daktentfestival in september op camping de Vledders

Martine van Kuler

Heb je een daktent en wil je een gezellig weekendje kamperen? Kom dan naar de vierde editie van het Daktentfestival, van 20 t/m 22 september 2024 op camping de Vledders in het Drentse Schipborg. Overweeg je een daktent aan te schaffen en wil je graag ervaringsdeskundigen spreken? Kom dan naar de bezoekersmiddag op zaterdag 21 september.

Ook tijdens de vierde editie van het Daktentfestival komen eigenaren van een daktent een weekend samen op camping De Vledders in Schipborg om te kamperen en activiteiten te ondernemen, zoals een steptocht door de Hunzevallei of kanovaren op de Hunze. Bovendien kun je bij het knisperende kampvuur daktentervaringen met elkaar uitwisselen. Wil je niets van dit weekend missen? Haast je dan, want de kaartverkoop is inmiddels gestart.

Bezoekersmiddag Daktentfestival 2024

Heb je (nog) geen daktent, maar wil je er wel meer over weten? Kom dan naar de gratis bezoekersmiddag op zaterdag 21 september. Er vinden verschillende demonstraties plaats en je ontdekt waaraan een auto moet voldoen om een daktent te kunnen dragen. Natuurlijk kun je ook al je vragen stellen aan de ervaringsdeskundigen.

Daktentfestival 2022
Veel daktentcombinaties op een eerdere editie van het festival.
Daktentfestival 2022
Veel daktentcombinaties op een eerdere editie van het festival.

Aanmelden via de website

Wil je het Daktentfestival 2024 bezoeken als kampeerder of bezoeker? Meld je dan aan op de website. Daar staat ook alle informatie over het festival. Je komt er via onderstaande button.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!