DAB+ radio met bluetooth kan zo in het stopcontact

Luc Schaepkens

Wil je in de caravan of camper radio luisteren of je eigen playlist afspelen? Dat kan met deze handige en compacte radio met bluetooth. Je steekt hem rechtstreeks in het stopcontact.

Radio met bluetooth werkt ook zonder stroom

Deze radio met bluetooth werkt – dankzij de ingebouwde accu – zo’n 10 uur zonder stroom. De accu kan via het stopcontact of een usb-kabel – niet inbegrepen – weer worden opgeladen. De stekkerradio heeft een usb-poort voor het afspelen van eigen muziek op een stick. Ook een micro SD card is te gebruiken. Twintig zenders kunnen als favoriet in het geheugen worden opgeslagen. En je kunt van liedjes wisselen via de radio, ook als je geen smartphone bij de hand hebt. Door de ingebouwde microfoon kun je via deze radio met bluetooth zelfs bellen. In het display lees je van elk nummer de volledige titel, uitvoerende artiest en meer. De radio is 9,3 bij 4 bij 9,3 centimeter groot.

Deze radio met bluetooth kost 36,95 euro. Toegegeven, je mag voor dit geld geen wereldgeluid verwachten. Maar in de caravan of camper voldoet hij prima. Meer informatie op deze site.

Genieten van muziek kan ook met de Sonos Move On buitenspeaker. Uiteraard gaan we er vanuit dat je – hoe cool je songs ook zijn – rekening blijft houden met de buren.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur