Coleman Blackout Bedroom echt donker in je tent

Luc Schaepkens

Ben je gevoelig voor daglicht en lukt fatsoenlijk slapen in een tent daardoor niet? Zijn de kinderen door het licht in de tent elke ochtend voor dag en dauw wakker? De Blackout Bedroom houdt tot 99% van het daglicht uit je slaapcabine.

Blackout Bedroom blokt 99% daglicht

Niet iedereen slaapt hetzelfe. Ben je gevoelig voor licht dan kan dat, als je wilt kamperen in een tent, knap lastig zijn. Met een beetje pech ben je elke ochtend vroeg wakker. Ook kinderen kunnen heel gevoelig zijn voor daglicht. Dat kan een behoorlijke impact hebben op het vakantieplezier van hun ouders. Coleman heeft er iets op bedacht. De Coleman Blackout Bedroom, waar inmiddels patent op is aangevraagd, is een revolutionair nieuw slaapsysteem voor kampeerders. Dit systeem zorgt ervoor dat mensen die gevoelig zijn voor daglicht langer kunnen slapen en daardoor beter uitgerust zijn.
Zelfs overdag slapen is geen probleem. Het Blackout Bedroom systeem slaat de energie van de zon als het ware op. Daardoor blijft het in de tent overdag ook nog eens merkbaar koeler en is het ’s nachts juist warmer.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur