Carthago op Mercedes, Fiat of Iveco

Luc Schaepkens

Bij Carthago heb je de keus. Niet alleen uit de camperseries, maar ook uit het basisvoertuig. Want bij Carthago is dat een Mercedes, een Fiat of een Iveco.

Carthago: al het goede komt in drieën

Carthago geeft je ook wat betreft het basisvoertuig alle ruimte. Je kunt kiezen voor de Fiat met verlaagd AL-KO chassis Carthago special. Of voor de Mercedes Sprinter, met een enkele of dubbele as. En dan is er ook nog de Iveco Daily. Deze heeft een robuust ladderchassis, achterwielaandrijving en dubbel lucht. Ook voor het onderstel kun je bij deze premium camperbouwer dus precies de camper vinden die bij je past. Alle drie hebben ze hun eigen voordelen. Ze hebben gemeen dat er in combinatie met het Carthago premium-DNA een unieke camper staat. Uniek in zijn exclusiviteit en uniek in zijn kwaliteit. Met de hoogste maat aan veiligheid.

De chic c T op Fiat-chassis.
De chic c T op Fiat-chassis.

Maak je keus

  • Carthago op Fiat: dan kom je bijvoorbeeld uit bij de chic c-line T. Een luxueuze en comfortabele halfintegraal. Ultiem wooncomfort, een hoog laadvermogen en modern design. Standaard voorzien van het Fiat-veiligheidspakket. Met een maximaal totaalgewicht tot aan 4,5 ton.
  • Carthago op Mercedes: is o.a. de c-tourer T (foto boven artikel). Compact met een prima prijs/kwaliteitsverhouding. Met een maximaal totaalgewicht van 3,5 ton of 4,5 ton. Natuurlijk zit alle innovatie van Mercedes ook in deze halfintegraal. Zoals de nodige assist-systemen. Er zijn vier verschillende modellen om uit te kiezen.
  • Carthago op Iveco: waarvan de integraal chic-s plus een mooi voorbeeld is. Hij is er van 5,8 tot aan 6,7 ton. Een C-rijbewijs is nodig. Standaard met het veiligheidspakket van Iveco. Een camper waarbij alles ruim is; van de badkamer tot aan de stahoogte. Zelfs de belastbaarheid van de garage is met 450 kilo ruim bemeten.

Meer weten over deze en andere Carthago-modellen? Kijk dan in het gratis Campingtrend Magazine van deze maand. Schrijf je hier in. Of op onderstaande site.

Naar de site van Carthago.

Lees hier alles over het Carthago nieuws voor het nieuwe seizoen. Naar het artikel.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur