Goldene Reisemobil

Carthago Groep wint Goldene Reisemobil 2022

Martine van Kuler

Voor de Carthago Groep is de Caravan Salon 2023 uiterst succesvol. De fabrikant viel er namelijk tweemaal in de prijzen bij de jaarlijkse Goldene Reisemobil-verkiezing, een felbegeerde onderscheiding in de branche. Zowel de Carthago chic c-line I 4.9 LE als de Malibu Van diversity 640 LE K kreeg een Goldene Reisemobil 2022.

De Goldene Reisemobil-verkiezing is in 2015 in het leven geroepen door het Duitse magazine Auto Bild Reisemobil. Lezers konden dit jaar hun stem uitbrengen in negen categorieën. Twee winnaars van een Goldene Reisemobil 2022 zijn dus van de Carthago Groep.

Jürgen Fleuter Goldene Reisemobil 2022
Jürgen Fleuter, verkoopmanager van de Carthago Groep, poseert trots met de Goldene Reisemobil 2022.
Jürgen Fleuter Goldene Reisemobil 2022
Jürgen Fleuter, verkoopmanager van de Carthago Groep, poseert trots met de Goldene Reisemobil 2022.

Carthago op de Caravan Salon in Düsseldorf

De Goldene Reisemobil 2022 werd eerder deze week uitgereikt op de Caravan Salon in Düsseldorf. “Ons team is enthousiast over de dubbele onderscheiding”, zegt Bernd Wuschak, directeur verkoop en marketing bij Carthago. “De lezers van Auto Bild Reisemobil kozen twee echt innovatieve modellen van onze merken als winnaars.” Natuurlijk schreven wij al eerder uitgebreid over de prijswinnaars. Hier lees je alles over de Carthago chic c-line I 4.9 LE en hier over de Malibu Van diversity 640 LE.

Wie de succesvolle gouden campers eens van dichtbij wil bekijken, kan tot en met 4 september terecht op de Caravan Salon. Je vindt Carthago en de Malibu Vans in hal 16.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!