Kip Store Utrecht

Kip Caravans shinen in prijswinnend houten gebouw

Martine van Kuler

Mooie caravans verdienen een mooi huis. Bij Kip Caravans zit dat wel goed. De nieuwe Kip Store in Utrecht heeft namelijk de nationale Houtbouwprijs gewonnen. Het gebouw is zowel door de jury als het publiek verkozen tot meest unieke houten gebouw van Nederland.

37 houten gebouwen dongen mee naar de nationale Houtbouwprijs. De nieuwe Kip Store, die eerder dit jaar naast het natuurgebied aan de Haarrijnseplas in Utrecht is geopend, werd niet alleen door de vakjury tot winnaar uitgeroepen. Met meer dan tienduizend stemmen won het ook de publieksprijs.

Kip Caravans heeft meest unieke houten gebouw

De duurzame Kip Store aan de Haarrijnseplas is ontworpen door architect Nick Krouwel en volledig gebouwd met behulp van de modernste technieken. De constructie bestaat helemaal uit hout. In het gebouw is gebruikgemaakt van massief vurenhouten panelen van soms wel 12 meter lang. De Kip Store past dus helemaal bij de caravans van Kip, die stuk voor stuk over een aanzienlijke hoeveelheid hoogwaardig en duurzaam hout beschikken.

Kip Store Utrecht
Kip Store Utrecht
Kip Store Utrecht
Kip Store Utrecht

Beleef het kampeergevoel in de Kip Store

Natuurlijk staat het complete assortiment van Kip Caravans in de showroom, maar voor bezoekers is er meer te beleven. Zo is de nieuwe Kip Store een plek waar enthousiaste kampeerliefhebbers samenkomen en waar ze inspiratie kunnen opdoen om te genieten van de schoonheid van de natuur en de vrijheid van het buitenleven. Dus ook een leuk uitje als je niet op zoek bent naar een nieuwe caravan.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!