Speciale website EHG laat zien: deze caravans zijn direct leverbaar

Marije Onderwaater

Erwin Hymer Group-caravanmerken Bürstner, Eriba, Dethleffs en LMC vanaf nu uit in een gezamenlijke campagne. Hiervoor hebben de merken een speciale website opgezet.

Direct leverbaar

Kamperen heeft de afgelopen jaren een vlucht genomen. Er is steeds meer vraag naar kampeermiddelen. Tegelijkertijd kamperen producenten met steeds langere levertijden door de diverse omstandigheden in de wereld. Dat de showrooms echt niet leeg zijn, bewijzen Bürstner, Eriba, Dethleffs en LMC. Volgens de EHG-merken zijn er nog voldoende caravans direct leverbaar. Deze caravans zijn te zien op de website https://caravansdirectleverbaar.nl. Kampeerders die nog deze zomer met een nieuwe caravan op pad willen gaan, kunnen hier hun licht opsteken.

Website met caravans die direct leverbaar zijn

Op de website showen de vier merken hun caravans die direct leverbaar zijn. De zoekresultaten tonen op moment van schrijven iets meer dan driehonderd caravans, waaronder diverse modellen van de Bürstner Premio Life, de Dethleffs C’Joy, C’Go en Aero, de LMC Musica en Style, en verschillende Eriba’s, zoals de Nova Light, Touring en Troll. In het zoekveld is het mogelijk om enkele wensen te selecteren, zoals het merk, de indeling (een Frans bed, stapelbed, enkele bedden etc.), de gewichtsklasse en natuurlijk de prijs.

Contact met caravandealers

Geïnteresseerde caravanliefhebbers kunnen via de website in contact komen met de dealer die de caravan in de showroom heeft staan. De dealers zijn ook beschikbaar voor specifieke vragen over merken of modellen.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…