Nieuwe look voor Dethleffs c’go en c’go up

Martine van Kuler

De Dethleffs c’go en c’go up (het hefbedmodel) zijn al jaren populaire gezinscaravans. Dat zal niet snel veranderen, want de fabrikant vernieuwt het interieur van de caravans voor modeljaar 2024. De warme kleuren en contrasterende lichte meubeloppervlakken geven de c’go en c’go up een moderne uitstraling.

Dat Dethleffs de populaire gezinscaravans voor modeljaar 2024 in een nieuw jasje steekt kon je eerder al lezen op Campingtrend. Maar hoe de c’go (up) er dan precies uit komt te zien toonden we nog niet. Daar komt nu verandering in!

Dethleffs c’go en c’go up in zeven indelingen

Met zijn royale opbergruimte en dito laadvermogen is de lichte c’go geliefd bij gezinnen met kinderen. Niet gek, want je kunt kiezen uit twee- of eenpersoonsbedden, stapelbedden, een rondzit of een dinette. In totaal zijn er vijf indelingen mogelijk. Met de c’go up met hefbed komen daar nog eens twee extra indelingen, met zes of zeven slaapplaatsen, bij. Afhankelijk van het model heeft de c’go een breedte van 220, 230 of 250 centimeter. Bovendien is iedere c’go uitgerust met een badkamer en keukenblok met driepits kooktoestel en grote koelkast.

Dethleffs c'go
Dethleffs c'go.
Dethleffs c'go
Dethleffs c'go.
Dethleffs c'go up
Dethleffs c'go up
Dethleffs c'go up
Dethleffs c'go up

Ook op de camping een huiselijke sfeer

Zoek je een caravan met meubilair in een houtlook? Dan moet je nog even verder kijken, want in de Dethleffs c’go en c’go up is geen houtdecor te vinden. We zien louter effen meubels. Ongezellig? In het geheel niet. Het nieuwe interieurdesign geeft de caravans een moderne, maar wel huiselijke sfeer.

Het plafond en de wanden zijn voorzien van warme, natuurlijke tinten die mooi contrasteren met de lichte meubeloppervlakken. Opvallend is het afwisselende gebruik van wandbekleding met linnen- en leerachtige structuur in de kleuren cappuccino en lichtgrijs. De nieuwe vloer met grafisch patroon in grijsbruin complementeert het geheel.

De nieuwe stofferingen geven het interieur extra cachet. Standaard komen de c’go en c’go up met het donkerbruine bekleding Ronda. Mag het wat spannender? Optioneel is de bekleding verkrijgbaar in cognackleur (Estepona) en groen (Manilva).

Dethleffs c'go
De Dethleffs c'go met stoffering Estepona.
Dethleffs c'go
De Dethleffs c'go met stoffering Estepona.

Dethleffs System Information Unit

Niet alleen het interieur in de caravans is voor modeljaar 2024 gemoderniseerd. Dethleffs breidt ook de technologie uit. Zo is de System Information Unit (SIU) bij de basisuitrusting inbegrepen. Dankzij dit systeem is het mogelijk diverse gegevens en informatie over de caravan via de Dethleffs Connect App op je smartphone te zien. Zo kun je de elektrische spanning en de horizontale uitlijning van de caravan bekijken. Wil je meer gegevens op je telefoon ontvangen? Dan kun je de SIU aanvullen met extra sensoren voor het waterniveau, het vulniveau van de gasfles, de aslast, temperatuur, bandenspanning of de vergrendelingsstatus van de deur.

De Dethleffs c’go is verkrijgbaar vanaf 20.590 euro. De c’go up is er vanaf 25.790 euro. Klik op onderstaande button voor meer informatie over de caravans van Dethleffs.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!