Caravana 2023

Voor in je agenda: Caravana 2023

Marije Onderwaater

Wil je iets leuks doen in de grauwe januarimaand? Zet dan de Caravana 2023 in je agenda. De grootste kampeerbeurs van Noord-Nederland is na een jaar van afwezigheid weer terug en vindt van 25 tot en met 29 januari plaats in Leeuwarden. De kaartverkoop is inmiddels gestart.

De Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht beleeft vandaag zijn laatste dag. Als je snel bent, kun je er nog een kijkje nemen. Wat er allemaal te doen is, lees je hier.

En dan nu: de Caravana 2023

Ben je gek op kampeerbeurzen? Lekker rondstruinen, kampeermiddelen bekijken en tussen accessoires snuffelen? Dan is de Caravana 2023 echt iets voor jou. De WTC Expo in Leeuwarden staat eind januari vijf dagen lang in het teken van kamperen. Naast kampeermiddelen en accessoires, kan je er ook een kijkje nemen bij heel veel campings in Nederland en het buitenland. Ook kan je demonstraties en workshops bijwonen.

Caravana 2023
Caravana 2023

Ttickets Caravana 2023

De kaartverkoop voor de Caravana 2023 is inmiddels begonnen. Als je nu via de website een ticket bestelt, ben je er lekker op tijd bij. Houd de website ook in de gaten voor voordeeltickets. Binnenkort vertellen we je meer over de grootste kampeerbeurs van Noord-Nederland.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…