Tabbert Senara

Tabbert viert 70ste verjaardag met nieuwe caravan: Tabbert Senara

Martine van Kuler

Tabbert bestaat zeventig jaar en dat viert de fabrikant met onder meer een nieuwe caravanserie in de instapklasse. Deze Tabbert Senara komt er in zes indelingen en is dus geschikt voor zowel koppels als gezinnen.

In de maanden juni en juli maken veel fabrikanten hun nieuws voor het komende modeljaar bekend. Eerder las je op Campingtrend al wat onder meer LMC, Frankia en La Strada voor 2024 in petto hebben. Tabbert kan niet achterblijven en presenteerde de nieuwe caravanserie Senara.

Tabbert Senara schept hoge verwachtingen

‘Opvallend, luxueus en boordevol ideeën’, zo kondigt Tabbert de nieuwe Senara aan. Dit schept hoge verwachtingen en zo op het eerste gezicht lijkt Tabbert die waar te maken. Aan de buitenkant van de caravan valt vooral de FoldXPand-achterzijde op. Deze constructie zorgt dat de achterwand van de caravan glad is en er meer bruikbare binnenruimte overblijft. Verder is het exterieur opvallend eenvoudig. We zien geen opvallende stripings of andere eyecatchers, of het moeten de smalle en naar de zijkant uitstekende achterlichten zijn.

Tabbert senara interieur
Maak je caravan 'eigen' en hang je leukste foto's op!
Tabbert senara interieur
Maak je caravan 'eigen' en hang je leukste foto's op!

Fotowand voor huiselijke sfeer

Ook van binnen heeft de Tabbert Senara een opvallend lichtontwerp bestaande uit directe en indirecte verlichting. Dit draagt volgens de fabrikant bij aan de functionele en harmonieuze sfeer. Een aantal bovenkasten in het zitgedeelte is vervangen door planken, wat de ruimte een luchtig geheel geeft. Bijzonder is de verlichte fotowand bij de zithoek, waardoor eigenaren hun caravan een persoonlijke touch kunnen geven.

De meubels hebben strakke lijnen en de greeploze kleppen op de bovenkasten geven het interieur een moderne look. Ook de gebruikte kleuren zijn eigentijds: wit- en grijstinten in combinatie met licht hout. De bekleding in het zitgedeelte is uitgevoerd in grijs en oudroze.

 

Tabbert senara zithoek
De Tabbert Senara komt er in zes indelingen.
Tabbert senara zithoek
De Tabbert Senara komt er in zes indelingen.

Tabbert Senara voor koppels en gezinnen

De Senara komt er meteen in zes indelingen, variërend van zo’n 4 tot ruim 6,38 meter binnenlengte. De kleinste is de Senara 400 QD 2.3, die tot drie slaapplaatsen heeft. Deze is verkrijgbaar vanaf 22.990 euro. De grootste Tabbert Senara, de 620 DMK 2.5, is tienduizend euro duurder. In deze caravan kun je met vijf en optioneel zelfs zes personen slapen. Dit maakt hem een ideale gezinscaravan.

Klik voor meer info over de nieuw Tabbert Senara op onderstaande button.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!