DealerRepair en Omnia zijn nieuw schadenetwerk caravan ANWB/Unigarant

Luc Schaepkens

Bij de ANWB/Unigarant verzekeringen geldt vanaf nu een actieve sturing bij schadereparatie voor caravans. Want DealerRepair en Omnia staan als schadenetwerk caravan voor je klaar.

DealerRepair en Omnia: 45 bedrijven

Vanaf 1 januari doet Unigarant – het verzekeringsbedrijf van de ANWB – zaken met ketenpartners DealerRepair en Omnia. Deze twee vormen een nieuw Schade-Service-Caravan-netwerk. Binnen dit schadenetwerk caravan zijn zo’n 45 caravandealers en herstelbedrijven aangesloten. Daarmee is er voor ANWB Verzekeren en Unigarant-klanten altijd een aangesloten hersteller in de buurt. Unigarant wil zo de beste claimverwerker van Nederland blijven.

Marcel Spronk, manager Schade legt uit: “In 2019 zijn we begonnen met een nieuw herstelnetwerk voor campers. Daar voegen we nu een schadenetwerk caravans aan toe. De netwerken vergroten onze grip op schade en schadesturing. En dat leidt tot soepelere schadeprocessen, kortere doorlooptijden en uiteindelijk hogere klanttevredenheid. DealerRepair en Omnia zijn de perfecte partners voor ons. Dit dankzij hun streven naar de naar de hoogst mogelijke standaard in vakmanschap en klantbeleving. Laat het kampeerseizoen maar beginnen.”

Reparatie elders blijft mogelijk

Actief sturen wil niet zeggen dat caravanbeziters geen andere bedrijven kunnen kiezen. Daar zijn dan wel nadelen aan verbonden. Klanten die buiten het schadenetwerk caravan hun caravan laten repareren, moeten bijvoorbeeld zelf hun eigen risico betalen. Dit terwijl reparatie binnen het netwerk geen eigen risico kent. Voor ketenpartners DealerRepair en Omnia betekent het lidmaatschap van het nieuwe schadenetwerk caravan dat ze een groot deel van de caravanmarkt gaan bedienen.

Hans Louwers van DealerRepair: “Als dealerbedrijven werken we de hele dag met caravans. Kampeerders met caravanschade komen daardoor in een vertrouwde omgeving waar de caravan met actuele kennis en kunde weer gerepareerd kan worden. Ons motto is: liever de dealer, ook voor schadereparatie.”

Ton Hermus, Business Manager van Omnia: “Wij zijn blij dat het streven naar maximale klantbeleving, kwaliteit en efficiency wordt beloond met voortzetting van de samenwerking met ANWB Verzekeringen/Unigarant Verzekeringen.”

Voor Omnia bedrijven: www.omniaccs.nl

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur