Tabbert Senara 550 DMK

Regelrecht van de CMT in Stuttgart: de nieuwe indeling van de Tabbert Senara

Martine van Kuler

De CMT in Stuttgart is in volle gang. Op de grote Duitse beurs presenteren veel merken hun nieuwe plannen, zo ook Knaus Tabbert. De fabrikant toonde onder meer een nieuwe indeling van de Tabbert Senara.

‘Opvallend, luxueus en boordevol ideeën’, zo kondigde Tabbert vorig jaar de nieuwe caravanserie Senara aan. Hij was al te bestellen in zes verschillende indelingen en daar komt er nog eentje bij: de Tabbert Senara 550 DMK. Op de CMT in Stuttgart toonde fabrikant de nieuwste aanwinst.

Aangename akoestiek in nieuwe Tabbert Senara 550 DMK

In de nieuwe Tabbert Senara zal het je aan niets ontbreken. Wil je veel kleding meenemen? De 550DMK heeft een extra diepe kledingkast aan de achterzijde. Houd je niet van boodschappen doen? Geen zorgen, want de caravan is voorzien van een ruime koelkast met een inhoud van 133 liter. Je kunt er genoeg eten en drinken voor een paar dagen in kwijt. Heb je een hekel aan een krappe badkamer? In de nieuwste Senara douche je in een aparte ruimte. En vind je de toegangsdeur van een caravan normaal gesproken aan de smalle kant? In de 550 DMK is hij met zijn 70 centimeter net wat breder. En dan is er ook nog de intelligente akoestische wand in het woongedeelte, die zorgt voor een aangenaam geluid.

In dit artikel lees je meer over de Tabbert Senara.

Morgen op Campingtrend caravannieuws van LMC, dat met twee nieuwe indelingen van de Videro komt.

CMT

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!