LMC_Videro_580D

Nieuwe indelingen van LMC Videro blikvangers op CMT

Martine van Kuler

LMC presenteerde vorig jaar de nieuwe Videro, een caravanserie met een gezellig interieur in Japandi-stijl. Op de CMT in Stuttgart toonde de Duitse fabrikant twee nieuwe indelingen: de 580 D en de 580 K. Dat brengt het totaal aantal plattegronden van de LMC Videro op vijf.

LMC liet bij de presentatie van de Videro al weten dat de nieuwe caravanserie er in vijf indelingen zou komen. Op de CMT Stuttgart zijn de laatste twee eindelijk in hun volle glorie te bewonderen. De 580 D en 580 K zijn beide bijna acht meter lang (7,87 en 7,90 meter om precies te zijn). Net als de eerder getoonde 510 E, 530 K en 580 D zijn de caravans 2,32 meter breed.

Loungen in de LMC Videro 580 D

Het opvallendste aan de Videro 580 D is ongetwijfeld het schuifbed (foto boven dit artikel). Dit kun je overdag smaller maken, waardoor de badkamer aan achter in de caravan makkelijker te bereiken is. De keuken plaatste LMC bij deze indeling in de boeg en in het midden is een riante zithoek gecreëerd. In de Videro 580 D kunnen drie tot vijf personen slapen.

LMC_Videro_580K
De LMC Videro 580 K is met zijn stapelbedden een echte gezinscaravan.
LMC_Videro_580K
De LMC Videro 580 K is met zijn stapelbedden een echte gezinscaravan.

LMC Video 580 K voor gezinnen

Zoals de K al doet vermoeden, is de LMC Videro 580 K een caravan die bij uitstek geschikt is voor gezinnen. Hij heeft stapelbedden achterin en een tweepersoonsbed in de boeg. De badkamer bevindt zich naast het tweepersoonsbed. In het midden is plaatsgemaakt voor een ruime rondzit met daartegenover een keukenblok.

De prijs voor beide nieuwe indelingen begint bij 39.600 euro. Meer weten over de LMC Videro? Lees dan dit artikel. Klik voor informatie over de caravans van de Duitse fabrikant op onderstaande button.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!