Dethleffs c'go

Gespot op de KCJ: Dethleffs c’go Edit10n

Martine van Kuler

De Dethleffs c’go bestaat 10 jaar. Om dat te vieren is de caravan compleet vernieuwd. Bovendien is er een speciaal Edition-pakket verkrijgbaar: c’go Edit10n.

Bij Dethleffs is het een van de populairste caravans en je kunt zelfs zeggen dat het een van de meest verkochte caravans van de Duitse fabrikant is: de c’go. En die serie bestaat al 10 jaar. Om dat jubileum te vieren, is het model helemaal opnieuw van de tekentafel gekomen en als je goed kijkt, zie je meteen dat de c’go eigenlijk een compleet nieuwe caravan is geworden.

Caravan voor klein en groot

Waarom is die c’go nou zo’n populaire hardloper bij Dethleffs? In ieder geval vanwege de Duitse bouwkwaliteit en het lage gewicht. De caravan is dus ook geschikt voor kleinere caravantrekkers en in de meeste gevallen mag je hem achter de auto hangen als je over het gewone B-rijbewijs beschikt. Door zijn compacte afmetingen – zeker bij de kleinere modellen – is de c’go bovendien geschikt voor beginnende caravankampeerders.

Dethleffs c'go 495 QSK
De vernieuwde Dethleffs c'go 495 QSK.
Dethleffs c'go 495 QSK
De vernieuwde Dethleffs c'go 495 QSK.
Dethleffs c'go 495 QSK
Dethleffs c'go 495 QSK

Dethleffs c'go Edit10n

Om zijn tiende verjaardag te vieren, komt de nieuwe Dethleffs c’go meteen met een Edition-pakket. Of eigenlijk moeten we zeggen: een Edit10n-pakket. Kies je hiervoor, dan betaal je maar een fractie meer voor allerlei extra accessoires. Daarmee heb je een prijsvoordeel van bijna 4 mille. En die extra accessoires? Dat zijn onder meer gladde buitenbeplating, disselafdekking, mooie 17 inch lichtmetalen wielen en grote stabielsteunen. Binnenin krijg je een Truma-boiler, ringverwarming, hordeur, douche en stijlvolle indirecte verlichting. Dat noemen wij met recht een Special Edit10n.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!