Caravelair Exclusive Line

Caravan met stapelbed: Caravelair Exclusive Line 586

Martine van Kuler

Caravelair heeft een nieuw topmodel. Met onder meer een panoramadakraam, buitenaansluitingen voor douche en gas, en een elektrische opstap doet de Exclusive Line zijn naam eer aan. De Caravelair Exclusive Line is er in vijf plattegronden, waarvan de 586 de grootste is. Campingtrend neemt deze gezinscaravan onder de loep.

Caravelair – onderdeel van de Trigano Groep – komt in modeljaar 2024 met twee nieuwe caravanseries, de Sport Line en de Exclusive Line. De Alba Style, Antares Titanium en Artica verdwijnen, maar voor die laatste komt de luxe Exclusive Line in de plaats. Deze is aan de buitenkant voorzien van een grijze look en blauwe sierstrepen. Binnen in de caravan zien we een mix van licht en donker hout, en grijze bekleding.

Caravelair Exclusive Line 586

De Caravelair Exclusive Line is verkrijgbaar in vijf verschillende indelingen. Met een totale opbouwlengte van 6,54 meter is de 586 de grootste Exclusive Line. Deze caravan is in totaal 2,3 meter breed en heeft zes slaapplaatsen. Dat maakt hem bij uitstek geschikt als gezinscaravan. Het vaste tweepersoonsbed in de boeg is met 1,57 x 2,05 meter riant. De stapelbedden achterin zijn 0,75 x 1,90 meter, wat voor kinderen en niet al te grote volwassenen ruim genoeg is. Nog meer slaapplekken nodig? De zithoek in het midden transformeer je eenvoudig in een bed van 1,25 x 1,76 meter.

koellade in de Caravelair Exclusive Line.
Koellade in de Caravelair Exclusive Line.
koellade in de Caravelair Exclusive Line.
Koellade in de Caravelair Exclusive Line.

Veel licht dankzij skyview-panoramaraam

Ook de keuken in het midden is uitgerust voor gezinnen. Deze heeft een compressorkoellade met een inhoud van 150 liter, inclusief een vriesruimte van 15 liter. Hier kun je heel wat drankjes en vers voedsel in bewaren. Een driepitsgasstel, spoelbak en een flinke hoeveelheid opbergruimte complementeren de keuken. De badkamer achterin is voorzien van een Thetford-toilet, een opklapbare wastafel en douchebak.

Het opvallendste aan de Exclusive Line 586 zie je meteen bij binnenkomst. Dat is namelijk het vele daglicht dat de ruimte binnenvalt. Dit is te danken aan het skyview-panoramaraam. Het geeft de caravan een gezellige en moderne sfeer.

Caravelair Exclusive Line
De Caravelair Exclusive Line. (Dit is een foto van de 522, maar de interieurstijl is hetzelfde als die in de 586)
Caravelair Exclusive Line
De Caravelair Exclusive Line. (Dit is een foto van de 522, maar de interieurstijl is hetzelfde als die in de 586)

Standaard ligt hoog in de Caravelair Exclusive Line

Het zal je niet verbazen dat de Exclusive Line een hogere standaarduitrusting heeft dan de andere modellen Caravelair. Zo wordt de Exclusive Live geleverd met onder meer buitenaansluitingen voor douche en gas, een elektrische opstap, een 61 centimeter brede toegangsdeur, tv-aansluiting en accuvoorbereiding. Liever meer luxe? Kies dan voor een Pack Arctic, bestaande uit elektrische vloerverwarming en een Truma Combi 6 op gas en elektra in plaats van de Combi 4.

De Caravelair Exclusive Line 586 is verkrijgbaar vanaf 35.490 euro. Klik voor meer info op onderstaande button.

SpecificatiesCaravelair Exclusive Line 586

Totale lengte : 6,54 meter
Totale breedte: 2,3 meter
Totale hoogte: 2,58 meter
Leeggewicht: 1335 kilo
Totaal gewicht: 1500 kilo
Aantal slaapplaatsen: max. 6
Caravelair Exclusive Line 586

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!