Carado Isabella Franke

Carado werkt samen met opruimcoach Isabella Franke

Martine van Kuler

Rammelend keukengerei, een rommelige badkamer en overal kleding. Veel mensen vinden het lastig hun camper netjes te houden. Carado besloot een handje te helpen en vroeg opruimcoach Isabella Franke om raad. De samenwerking Isabella Franke X Carado resulteerde in de YouTube-reeks 'Simply, clever, organise'.

Isabella Franke X Carado

“Een opgeruimd huis is altijd mijn topprioriteit geweest. Het is mijn levenselixer”, zegt Isabella Franke op haar eigen website. De Duitse opruimcoach laat in verschillende YouTube- en tv-formats en op Instagram zien hoe ze haar klanten blij maakt met opgeruimde en beter gesorteerde woonruimtes. Dit betekent niet dat ze alles strak en ongezellig maakt. Integendeel, want Franke combineert ordelijk met stijlvol: iets wat ze zelf decorganizing noemt.
Het is dus niet verwonderlijk dat Carado bij Franke uitkwam toen de camperfabrikant tips zocht om de opbergruimte in de camper optimaal te benutten. Isabella Franke en Carado besloten de handen ineen te slaan. Het resultaat is de YouTube-reeks Simply, clever, organise. Hierin geeft Franke tips en trucs op het gebied van opbergruimte, opruimen en slimme hulpjes in het dagelijkse camperleven.
carado camper mandje
Vaak je zonnebril of portemonnee kwijt? Een hangend mandje biedt uitkomst, zo laat Isabella Franke zien.
carado camper mandje
Vaak je zonnebril of portemonnee kwijt? Een hangend mandje biedt uitkomst, zo laat Isabella Franke zien.

Carado camper met een opgeruimde leefruimte

Natuurlijk leef je het liefst buiten tijdens je campervakantie, maar soms moet je toch je heil binnen zoeken. Zeker als je het jaar rond met de camper op pad gaat. De woonruimte is dan de plaats waar het dagelijkse leven in de camper zich afspeelt. Het is niet zo eenvoudig om hier alles netjes te houden. De bovenkasten puilen vaak uit, maar met een beetje creativiteit kun je eenvoudig meer opbergruimte creëren. Een stang met daaraan een S-haak en een mandje blijkt bijvoorbeeld een prima plek voor je zonnebril en portemonnee en ziet er bovendien leuk uit.
En ben jij je museumkaartjes, boodschappenlijstje of treintickets vaak kwijt? Een magneetbord biedt uitkomst. In deze video geeft Isabella Franke deze en andere tips voor een opgeruimde leefruimte in je camper.
Carado slaapkamer
Prop jij de bovenkasten ook altijd zo vol dat je niets meer kunt vinden? Organizers bieden uitkomst.
Carado slaapkamer
Prop jij de bovenkasten ook altijd zo vol dat je niets meer kunt vinden? Organizers bieden uitkomst.

Orde in de slaapkamper

Carado-campers hebben veel opbergruimte in de slaapkamer, maar hoe benut je die nu optimaal? Een organizer is de oplossing, zo laat Isabella Franke zien in deze YouTube-video. De kleine vakjes zijn ideaal voor het opbergen van sokken, ondergoed en kleine accessoires als riemen. Deze organizers passen goed in de bovenkasten van de camper. Voor het opbergen van kledingstukken en schoenen in de grote kasten raadt Franke stapelbare dozen aan. En wil je kleding ophangen? Doe dit dan aan dunne fluwelen kledinghangers. Ze zijn licht en smal en de kleding glijdt er minder snel af tijdens het rijden.
Carado badkamer
Isabella Franke heeft ook ideeën om de badkamer in de Carado netjes te houden.
Carado badkamer
Isabella Franke heeft ook ideeën om de badkamer in de Carado netjes te houden.

Voorkom chaos in de badkamer van de Carado

Zeep, handdoeken, tandenborstels, scheermesjes, make-up. In een badkamer is het al snel chaos. Isabella Franke weet ook hier structuur aan te brengen. Organizer is opnieuw het toverwoord. Een klein bakje met meerdere vakjes is ideaal voor het opbergen van bijvoorbeeld crèmes en tandenborstels. En ben je benieuwd welke materialen het meest geschikt zijn voor de badkamer van de camper en waar je de vuile was kunt opbergen? In deze deze YouTube-video zie je tips & tricks.

Een opgeruimde camper dankzij Carado en Isabella Franke

De samenwerking tussen Carado en Isabella Franke stopt niet bij deze drie video’s. De opruimcoach heeft ook nog tips voor het organiseren van de cabine, de keuken en de garage van de camper. Klik op onderstaande button om de video’s te bekijken. Ze zijn in het Duits, maar de beelden zijn zo veelzeggend dat je Isabella Franke ook begrijpt als je de Duitse taal niet machtig bent.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!