Campwerk en Smitveld nieuw bij Tent Trailer Center in Boxtel

Marije Onderwaater

De tenttrailers van Campwerk en de vouwwagens van Smitveld zijn vanaf nu ook verkrijgbaar bij het Tent Trailer Center in Boxtel. Voor beide merken is dit een uitbreiding naar het zuiden van Nederland.

Tent Trailer Center Boxtel

Tent Trailer Center Boxtel – voorheen Dé Vouwwagenspecialist – heeft al een flink aantal merken in het assortiment, waaronder Holtkamper, Camp-let, Trigano, Combi Camp, Raclet en de TakeOff van Easy Caravanning. Eigenaar Wim van der Vorst is blij om daar nu Campwerk en Smitveld aan toe te voegen. “We zien echter een verschuiving in de kampeermarkt ontstaan, waarbij mensen het opzetgemak van een tenttrailer, het slaapcomfort en een stoere uitstraling steeds belangrijker gaan vinden. Al die dingen zien we terug in de Campwerk-modellen”, zegt hij. “Met Campwerk kunnen we een nóg bredere doelgroep bedienen, waardoor iedereen die een compacte kampeeroplossing zoekt, niet meer om ons heen kan.”

De Campwerk Economy tenttrailer.
De Campwerk Economy tenttrailer.

Uitbreiding naar het zuiden

Voor beide merken is het belangrijk dat hun vouwwagens nu ook in het zuiden van het land te bekijken zijn. “Doordat Smitveld zelf in Heiloo in Noord-Holland gevestigd is, bleef Zuid-Nederland altijd ver weg. Daarom voegt het merk nu een showroom in Noord-Brabant aan het dealernetwerk toe, zodat klanten uit Zuid-Nederland ook volop kunnen kiezen”, laat Smitveld weten. En Ivar van der Leij van Campwerk zegt: “Met Tent Trailer Center Boxtel ‘de Vouwwagenspecialist’ hebben we een hele goede partner gevonden. Voor onze klanten is het daarbij ook een voordeel dat de tenttrailers van Campwerk naast in het noorden nu ook in het zuiden van Nederland te koop zijn.”

Smitveld Ruebist en Violist

Smitveld zet de twee populairste modellen in de showroom van Tent Trailer Center Boxtel: de Ruebist en de Violist. De Smitveld Ruebist vouwwagen heeft twee slaapplaatsen en een grote voortent. Met twee kindertenten erbij, is deze vouwwagen geschikt voor vier personen. De optionele luifeltent biedt zelfs nog een vijfde slaapplaats. De bijzonder vormgegeven Violist is eveneens een vouwwagen voor twee tot vijf personen. De ruime voortent biedt plaats aan zes personen. De tent is volgens Smitveld binnen tien minuten op te zetten.

De Smitveld Ruebist vouwwagen.
De Smitveld Ruebist vouwwagen.

Campwerk Economy, Family en offroad-trailer

Campwerk laat alle twee de tenttrailers zien: de Economy en de Family. De Economy is de kleinste tenttrailer van Campwerk en staat heel snel. Deze tenttrailer biedt veel ruimte en een kingsize bed. De Family is een slag groter en staat eveneens snel. Door zijn grootte is de Family geschikt voor gezinnen. Beide trailers zijn met een voortent en luifel nog groter te maken. Campwerk heeft het motto ‘er zijn geen slechte wegen, alleen het verkeerde voertuig’. Daarom is de aanhanger ook in een offroad-versie beschikbaar. Deze staat ook opgesteld bij het Tent Trailer Center in Boxtel.

De offroad trailer van Campwerk.
De offroad trailer van Campwerk.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…