Campr is de camperinbouw voor je eigen Volkswagen Transporter

Luc Schaepkens

Van je Volkswagen Transporter je eigen buscamper bouwen? Dan heeft de creatieve Haarlemse start-up Campr precies de camperinbouw die je zoekt. Want je past hem helemaal aan naar eigen smaak.

Campr

Marlies Conijn, mede-eigenaar van Campr, vertelt hoe dit idee tot stand is gekomen. “Een camperbus uniek en eigen maken is bij standaard kant-en-klare campers vaak maar beperkt mogelijk. Daarom bedachten we iets nieuws en helemaal van deze tijd. Een camperinbouw die je volledig naar smaak kunt inrichten. Met dit totaalpakket staat de indeling wel vast, maar is het door de ruime keuze aan materialen en kleuren mogelijk helemaal je eigen stijl te creëren.”

Campr maakt campinbouw op maat

Marlies vervolgt: “We bieden een ruime keuze aan vloeren, bekleding en materiaal van het meubel. Ook voor het hefdak is er keuze uit kleuren en stoffen. Daarnaast bieden we verschillende handgrepen, kranen en wasbakken. Voor ieder wat wils én volgens de laatste designtrends. Hoe fijn is het om jouw huis op wielen ook echt als een thuis te kunnen maken?”.

Inrichting

Standaard komt bij de inbouw een hefdak. Ook heb je een volledig ingerichte keuken.Van de zithoek is eenvoudig een bed te maken. Optioneel kun je ook kiezen voor een RDW-gekeurde bedbank. Dan heb je drie extra zitplaatsen met een gordel die je onderweg kunt gebruiken. Naast de standaardindeling zijn er heel wat opties om uit te kiezen. We noemen zonnepanelen, draaibare voorstoelen, een standkachel, een luifel, extra ramen of een extra bed in het hefdak.

Straks ook voor andere bussen

Voorlopig is de Campr-camperinbouw er alleen voor de Volkswagen Transporter te koop.  En wel voor de modellen T5, T5.1, T6 en T6.1. Maar dat duurt niet lang. In de toekomst gaat Campr dit concept voor meer modellen aanbieden. Onder het motto ‘Jouw Campr, jouw stijl’ kun je op de site van deze start-up heel wat foto’s vinden. Als jij zorgt voor een bus, dan zorgt Camper voor de camperinbouw. Je kunt dan deze zomer nog op stap met je camperbus.

Uitgaande van de standaardinrichting moet je rekenen op een vanafprijs van 18.000 euro. Voor nieuwsgierige klanten organiseert Campr geregeld inspiratiedagen. Kijk op de site voor alle informatie.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur