Campooz introduceert glampingtenten voor campings en vakantieparken

Marije Onderwaater

Campooz ken je natuurlijk van de tenttrailers, caravanluifels en kampeeraccessoires. Daar komt nu iets nieuws bij. De mannen uit Assen introduceren namelijk glampingtenten voor op campings en vakantieparken.

De Black Shack.
De Black Shack.

Glampingtenten

Campooz heeft dit business-concept deze week bekendgemaakt. Volgens Raoul Veldink past het concept in de toekomstplannen van Campooz. “Wij zijn aan het verbreden naar kampeermerk. Glampingtenten zijn een logische volgende stap!”, aldus Veldink. Momenteel is nog niet bekend waar de glampingtenten komen te staan.

Vijf Campooz glampingtenten met eigen interieur

In totaal doet Campooz vijf soorten glampingtenten in de verhuur. Drie daarvan zijn zogenoemde ‘shacks’. De Black Shack is geïnspireerd op de schuren met potdeksel planken en witte kozijnen. Tenthuisjes op de Waddeneilanden dienen als voorbeeld voor de Summer Shack. En wie de Classic Shack ziet, kan daar het doek van Campooz’ eigen tenttrailers in herkennen. De drie shacks hebben allemaal een eigen interieur.

Tent met twee verdiepingen

Dan zijn er nog de tweepersoons Bell tent en de Sky Lodge. Een Bell tent is een ronde tent met in het midden een paal. De Sky Lodge bestaat uit twee verdiepingen en is gebaseerd op een daktent. Beneden is leefruimte en boven is de slaapcabine te vinden. Deze is met een trap te bereiken. In de slaapcabine is plek voor vier personen.

Campooz noemt de kans groot dat de glampingtenten deze zomer al ergens op campings of vakantieparken te zien zijn. Meer informatie over de shacks, Bell tent en Sky Lodge is te vinden op de site van het merk.

De Sky Lodge: beneden leven, boven slapen.
De Sky Lodge: beneden leven, boven slapen.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…