Campooz Caravanning geeft Hobby Beachy een eigen Trekking luifel

Marije Onderwaater

De Hobby Beachy is een hit. De caravan met strandgevoel van het Duitse merk kan rekenen op veel positieve reacties. Afgelopen oktober won de Beachy in Utrecht zelfs de titel ANWB Caravan van het Jaar 2022. Campooz Caravanning zag een match en introduceert nu de Trekking for Beachy. De luifel is in drie maten verkrijgbaar.

Campooz

Volgens Campooz Caravanning zijn de Trekking luifel – die al voor andere caravans verkrijgbaar is – en de Hobby Beachy beiden avontuurlijk en stoer. Een eigen luifel voor de award winning caravan lag daarom voor de hand. “Deze luifel versterkt het strandgevoel. In het zand staat hij het allermooist!”, zegt Ralph Berns van Campooz.

Trekking for Beachy in drie maten

De Beachy is er in drie varianten. Daarom ontwikkelde Campooz Caravanning de Trekking for Beachy in drie maten. Alle drie de maatvoeringen zijn uit te breiden met zijwanden, die zowel voor links als rechts zijn te gebruiken. De zijwanden zijn eenvoudig te bevestigen, ze hoeven alleen maar in het luifelframe worden geklikt.

Triple lane-systeem

De Trekking luifel is gemaakt van ripstop katoen en voorzien van een triple lane-systeem. Omdat de pees uit drie delen bestaat, is het niet nodig de hele pees door de rail te halen. De Trekking for Beachy komt standaard met een aluminium frame. Vervoeren van de luifel is eenvoudig door de twee bijgeleverde draagtassen.

Wil je meer weten over de Trekking for Beachy? Kijk dan op de website van Campooz Caravanning.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…