Campolife nieuwe werkplaats campers

Campolife in Heinenoord opent gloednieuwe werkplaats

Marije Onderwaater

Kampeermiddelen hebben technisch onderhoud nodig. Omdat kamperen flink in populariteit is gestegen, en er steeds meer campers en caravans rondrijden, is het soms een uitdaging om aan de onderhoudsvraag te voldoen. Voor camper- en caravandealer Campolife in het Zuid-Hollandse Heinenoord is dat reden genoeg om een nieuwe werkplaats te openen.

Campolife-directeur Arnold Kriens legt uit waarom het bedrijf heeft geïnvesteerd in een nieuwe werkplaats: “Het aantal campers en caravans werd steeds groter en zeker bij campers komt daar steeds meer techniek bij kijken, niet alleen motorisch, maar ook wat betreft alle accessoires. Daarom hebben we dit jaar onze werkplaats uitgebreid met een ultramoderne hal. Deze is volledig uitgerust met de nieuwste technologieën op het gebied van montage van accessoires en technisch onderhoud, zoals een volledige APK-straat”.

Een moderne hal is natuurlijk voorbereid op de toekomst. Daarom koos Campolife voor duurzame oplossingen zoals vloerverwarming, een warmtepomp en zonnepanelen.

Baan in vakantiesfeer

De hal is er, maar voor het onderhoud is personeel nodig. Dat realiseert ook Kriens zich. “We zijn als bedrijf gezegend met onze vakkundige monteurs, die vaak al jaren bij ons in dienst zijn. Want wat de komende jaren wel een uitdaging zal worden, is het vinden van goede vakkrachten. Dat speelt natuurlijk in de gehele Nederlandse technieksector een rol, dus daar is de kampeerbranche geen uitzondering op. (Auto)monteurs met belangstelling voor een baan in onze moderne werkplaats kunnen zich dus bij ons in Heinenoord melden voor een leuke baan in vakantiesferen.”

EHG Dethleffs Aero
EHG Dethleffs Aero

Populariteit campers en caravans

Over de populariteit van campers, caravans en andere kampeermiddelen is de laatste tijd al veel geschreven. Wie nog deze zomer met een nieuwe caravan weg wil, zijn er gelukkig nog mogelijkheden. Zo staat in dit artikel dat kampeerders die op zoek zijn naar een caravan die populair is bij het grote publiek, naar alle waarschijnlijkheid gewoon bij de dealer zal slagen.

Heb jij zelf een caravan, camper, vouwwagen of tent en wil je daar fris mee naar de camping vertrekken? Lees dan dit artikel waarin we handige tips geven.

Wil je meer weten over de nieuwe werkplaats van Campolife in Heinenoord? Klik dan op onderstaande link.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…