Campo Abbraccio

Luc Schaepkens

Campo Abbraccio staat voor “veld van de omarming” en dat is ook het gevoel wat men de gasten wil geven. Het is een mini camping met 6 plekken en een uniek uitzicht, 2 ingerichte tenten en een appartement voor 4 personen.

Campo Abbraccio

Campo Abbraccio is gelegen in het hart van Le Marche, Italië, aangekondigd als het nieuwe Toscane om zijn ongerepte schoonheid.
Het schilderachtige dorpje Penna San Giovanni heeft alle voorzieningen zoals winkels, restaurant, bank, postkantoor, bakker, slager, supermarkt, (koffie)bar, speeltuin, park een school.

Campo Abbraccio heeft een prachtig uitzicht op het omliggende landschap, het dorp Penna San Giovanni en het majestueuze Sibillini gebergte.
Het huis ligt op een uitgestrekt terrein, waar zich een grote tuin met zwembad, fruitbomen, en olijfbomen bevinden. De levendige zonsondergangen verschillen van avond tot avond en je zult je nooit vervelen met de pracht van de kleuren.

Heerlijk is het om op een warme dag naar de Fiume te lopen, een riviertje dat onderaan de berg loopt, daar kan je vissen, dammen bouwen en lekker picknicken

Campo Abbraccio
Familie Van Ingen
Contrada Pierdominici 49
62020 Penna San Giovanni MC
Italië Telefoon:
+39 348 117 1320
info@campo-abbraccio.com

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur