Campingtrend VrijMiBo Marije

Campingtrend VrijMiBo met… Marije

Marije Onderwaater

Bitterballen, bier, wijn en sterke verhalen: meer heb je niet nodig voor een vrijdagmiddagborrel. Gezellig even de kroeg in, na een week hard werken. Met collega’s of vrienden. En zo ontstaat ook deze nieuwe column: de Campingtrend VrijMiBo. Iedere vrijdag rond de klok van vijf blikken we terug op de afgelopen week. Dit keer is het de beurt aan Marije.

Kamperen op een camping in de Auvergne. Daar naartoe reizen met de Dreamer D51 Fun. En lekker chillen op een campingbankje. In mijn gedachten heb ik deze reis zo ongeveer beleefd. Als (eind)redacteur voor Campingtrend schrijf ik samen met Martine dagelijks voor de website. En dat betekent dat ik al het nieuws en de leukste bestemmingen voorbij zie komen. Heerlijk! Zo ben ik elke dag wel even in vakantiestemming.

Misschien willen we wel weer rodelen in Oostenrijk?
Misschien willen we wel weer rodelen in Oostenrijk?

Waar naartoe?

Allemaal leuk en aardig al die vakantiebestemmingen, maar mijn hoofd gaat er wel een beetje van tollen. De ene keer ga ik enorm aan van de Belgische Ardennen, niet veel later zie ik mezelf een Top Trail in Duitsland wandelen en dan heb ik het nog niet eens gehad over genieten van la dolce vita aan de Italiaanse meren of over zonnig Spanje. Door al die leuke bestemmingen heb ik zoveel keuzestress, dat we nog geen idee hebben waar we deze zomer naartoe gaan op vakantie. Lekker op tijd, ik weet het.

Kroatië
Nog eens terug naar Kroatië is ook een optie.
Kroatië
Nog eens terug naar Kroatië is ook een optie.

Natuurlijke selectie

Onze dertienjarige zoon wil naar Spanje. Hij heeft Spaans op school en wil dat graag in praktijk brengen. De jongste van tien wil naar Italië; pizza eten. Mijn vriend wil overal naartoe, behalve naar Frankrijk. En ik? Ik wil met de boot naar Griekenland, over Italiaanse promenades flaneren, kajakken in Slovenië, in de Spaanse zee plonsen, Kroatië verder ontdekken, wandelen in Oostenrijk en nog veel meer. Je hoort het, voorlopig zijn we er nog niet uit. En dat betekent dat er uiteindelijk een natuurlijke selectie zal plaatsvinden: want inmiddels zijn we al zo laat, dat veel campings inmiddels vol zitten.

Een Aperol Spritz drinken in het Italiaanse Saló: lekker!
Een Aperol Spritz drinken in het Italiaanse Saló: lekker!

Op pad met Freddy

Dat we nog niet weten waar we naartoe gaan, maakt ons niet uit. We houden onszelf voor dat alle mogelijkheden nog open liggen en dat maakt het vooruitzicht op een heerlijke vakantie met onze Fat Freddy nóg fijner. Trouwens, misschien ga ik dit weekend wel weer eens op mijn gemak nadenken over een leuke vakantiebestemming. En nu we het er tijdens deze Campingtrend VrijMiBo toch over hebben… waar ga jij dit jaar kamperen? Laat het ons weten op onze Facebook-pagina, dat vinden we leuk!

Cheers en fijn weekend!

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…