Campingtrend VrijMiBo DW

Campingtrend VrijMiBo met… DW

Dick William Harinck

Een wekelijkse column: VrijMiBo, de vrijdagmiddagborrel waarin Campingtrend-collega’s Martine, Marije, Jos en DW om toerbeurt elke week verslag doen van hun kampeerbelevenissen. Standaard om 17.00 uur. Borreltijd! Dit keer is het de beurt aan DW.

Ennn… stóp de tijd: weekend! Hoewel dat voor veel mensen wél zo is, werkt dat niet zo voor een, uhm, tsja, okay: workaholic. Want dat ben ik nou eenmaal. En of dat nou voor de Campingtrend Liveshows is, of voor mijn eigen YouTube-kanaal: ik ga eigenlijk altijd tot het gaatje – en dat kost tijd…

Op de terugweg...

Op dit moment zit ik in Spanje, in Cambrils, Catalunya. Je kent die regio vast wel: goudgele stranden, boulevards, blauwe lucht, zonnetje. En dat cliché klopt helemaal, ook nu, half april. Het is hier volop voorjaar, vermomd als hartje-zomer, heerlijk! Eerder deze week was ik in Valencia en daarvoor zelfs nog wat zuidelijker, richting Marbella. Ik ben dus zachtjesaan op de terugweg naar Nederland. Al treuzel ik daarbij als een verongelijkte peuter. Want Spanje is ge-wel-dig en overwinteren in Spanje doet daar nog een schepje bovenop. Gewoon omdat ik weet dat het in Nederland nu 10-12 graden is, vaak grijs en regelmatig regen. Dan kom ik met mijn – op dit moment – 26 graden, knalblauwe lucht en vol in de zon dus beter weg.

Drie vlogs over Valencia

Valencia was trouwens geweldig, wat een prachtige stad. Daar liggen ook best wat herinneringen van een eerder bezoek en met een glas wijn op een terrasje heb ik daar nog aan terug kunnen denken. Deze week heb ik maar liefst drie vlogs gemaakt over de stad en die kun je straks allemaal terugzien op mijn YouTube-kanaal DWvlogt. Straks inderdaad, want met de vlogs loop ik een weekje achter. Met ‘ik’ bedoel ik overigens ‘wij’, want Jos doet de montage van mijn vlogavonturen en omdat dat náást het gewone werk moet, hebben we zo wat extra tijd om mooie video’s te maken. Vandaar dat jullie de afgelopen dagen konden kijken naar Marbella, naar Puerto Banús – de duurste haven van Europa -, naar de mooiste wandeling van Spanje (Caminito del Rey – tip; kijken!). En jullie zagen me deze week ook nog van mijn motorfiets afstuiteren op een spekgladde rotonde. Geen zorgen overigens: niks aan de hand, op een paar blauwe plekken en een zere knie na. En de brommer kwam ook met de schrik vrij.

DW
DW

VakantieBuffel

Never a dull moment’, dus, hier in Spanje. En deze week heb ik ook nog een video gemaakt over een prijswinnende vijfsterrencamping en er ligt een video klaar over het door toeristen overspoelde Cambrils – maar dan juist over de onbekende kanten van het vissersplaatsje. En morgen (zaterdag) zit ik alweer ergens rond Barcelona met de VakantieBuffel.

Met andere woorden: ik heb er lekker het gas op, hier in Spanje. Nog even, want over twee weken kus ik de grond weer in Nederland. Al hoop ik dat die grond dan wel weer een beetje droog is…

Fijn weekend!

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

DW

Dick William Harinck

Medepresentator Liveshow