Campingtrend verwelkomt 20.000ste abonnee op YouTube

Martine van Kuler

Het is feest op de Campingtrend-redactie, want ons YouTube-kanaal heeft twintigduizend(!) abonnees. Een goede reden voor een feestje. Tijdens een live Q&A op woensdagavond om 19.30 uur geven we mooie kampeerprijzen weg.

YouTube

Zeven jaar geleden – op 3 april 2015 – maakt Jos Mark zijn eerste video voor Campingtrend. Nog iets onzeker en amateuristisch, maar het was toch een aardige eerste poging. Maar liefst 28 mensen liketen zijn slechts twee minuten durende filmpje. Door de jaren heen leerde Jos bij, haalde hij Dick William Harinck over mee te doen aan de liveshows en wisten steeds meer mensen Campingtrend op YouTube te vinden.

Campingtrend Liveshow
Campingtrend Liveshow.
Campingtrend Liveshow
Campingtrend Liveshow.

Toffe kampeerprijzen

Deze week verwelkomden we onze twintigduizendste abonnee en daar zijn we hartstikke trots op. Hoe trots precies, dat vertellen Jos en DW woensdagavond 20 april in een live Q&A. Hierin beantwoorden de kampeergoeroes onder meer vragen van kijkers. Ook geven ze deze en volgende week toffe kampeerprijzen weg, zoals kampeerstoelen, een 4G-router van Net Gear en gave tassen van RBL Outdoor.

Wil jij een van die kampeerprijzen winnen? Zorg dan dat je woensdagavond 20 april om 19.30 uur naar het Campingtrend YouTube-kanaal kijkt!
(Deel deze link vooral met je kampeervrienden- en vriendinnen, want bij vijftigduizend abonnees geven we weer een feestje!)

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!