Vanavond een nieuwe Campingtrend Liveshow – Win een Fresh-up set van Thetford

Martine van Kuler

Het is dinsdag en dat betekent een nieuwe Campingtrend Liveshow. Vanavond om 19.30 uur hebben Jos en DW weer een uitzending vol kampeernieuws en -inspiratie voor je. Extra leuk: ze geven een Fresh-up set van Thetford weg. Kijken dus!

De tweede Campingtrend Liveshow van dit seizoen komt vanaf camping Dreiquellenbad in Bad Griesbach. Jos en DW zijn hier neergestreken, omdat Knaus Tabbert vlakbij zijn persconferentie voor modeljaar 2023 houdt. Hierover zie je in de komende liveshows meer. In de uitzending van vanavond laten de heren onder meer de Just Go!-camper van Dethleffs, de luifel van Campooz en een nieuwe vouwwagen van Campwerk zien. Ook besteden ze aandacht aan internet op de camping. Anno 2022 kun je eigenlijk niet meer zonder. Al is het alleen maar om je bankrekening te checken of leuke uitstapjes te zoeken. Afgelopen weekend schreven we al een artikel over onbeperkt internet op de camping. In de Campingtrend Liveshow leggen de heren nog even uit hoe dat precies werkt. En dan is er natuurlijk nog die fijne Thetford-winactie.

Thetford fresh-up set
Win jij deze frisse Thetford fresh-up set?
Thetford fresh-up set
Win jij deze frisse Thetford fresh-up set?

Win een Fresh-up set van Thetford

Vorige week kon je in de Campingtrend Liveshow twee campingstoelen van Isabella winnen. Vanavond maken we bekend wie de gelukkige winnaar is. Ook in de tweede liveshow hebben we weer een mooie winactie. We mogen namelijk een Fresh-up set van Thetford weggeven. Hiermee maak je je caravantoilet weer fris en fruitig met een nieuwe toiletcassette en wc-bril. Dat is wel zo lekker als je een gebruikte camper of caravan koopt. Hoe je kunt winnen vertellen Jos en DW in de Campingtrend Liveshow van vanavond. Deze is om 19.30 uur te zien op Facebook en YouTube. Met een klik op de button hieronder kom je er ook! Tot vanavond!

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!