Campingtrend Black Friday Deal nanocoating en tuning bij Carmotec

Luc Schaepkens

Met deze Campingtrend Black Friday Deal krijg je bij Carmotec 15% korting op een coatingbehandeling van je caravan of camper. En 15% korting op motortuning voor de camper. Je kunt ook kiezen voor een combinatie van beiden. De actie loopt van 27 november tot en met 4 december 2020.

Black Friday Deal: 15% off

Onlangs vertelden we in een video op onze site meer over het beschermen van de camper met nanocoating. Je kunt zien hoe de mensen van Carmotec de camper van Dick William onder handen nemen. Die video trok veel kijkers. Dat is ook niet zo gek, want als je de camper of caravan eenmaal hebt behandeld, ben je jaren beschermd tegen vastzittend vuil zoals zwarte strepen remstof of aangebakken vliegen. Afnemen met een natte spons is na een behandeling voldoende om de glans te herstellen.

We denken daarom – samen met Carmotec – dat we veel mensen een groot plezier doen met deze Super Black Friday Deal. Want wanneer je nu via Campingtrend een offerte laat maken voor een behandeling van je caravan of camper, dan krijg je met deze actie 15% korting!

Zoals we in de video hebben uitgelegd, is zo’n behandeling behoorlijk arbeidsintensief. De camper of caravan wordt namelijk eerst helemaal gereinigd. Alle vuil en aanslag moet worden verwijderd voordat de nanocoating kan worden aangebracht. Je moet er dan ook op rekenen dat de behandeling van een gemiddelde camper normaal gesproken ongeveer 2.000 euro kan kosten en die van een caravan ongeveer 1.650 euro. Het voordeel dat je met onze Black Friday Deal kunt halen, is dus al snel een paar honderd euro.

Nanocoating én tuning

Maar bij Carmotec kunnen ze meer dan alleen coaten. Ze zijn ook al net zo knap in het tunen van de motor in je camper. Daarom kun je via Campingtrend ook een motortuning aanvragen. Ook daarop krijg je alleen tijdens deze actie 15% korting. En als je kiest voor een combinatie – coating én tuning – krijg je op beide 15% korting. Dat is wat wij noemen een Super Black Friday Deal. Maak daarom snel een afspraak met Carmotec. En gebruik de actiecode: Campingtrend Black Friday Deal.

Voorwaarden Black Friday Deal

  1. Deze actie start op donderdagavond 26 november 2020 en loopt tot en met vrijdag 4 december 2020.
  2. Je kunt alleen aanspraak maken op de aanbieding als je in deze periode een afspraak maakt met Carmotec via Campingtrend.nl of door het noemen van de actiecode Campingtrend Black Friday Deal.
  3. Campingtrend.nl is niet verantwoordelijk voor de uitvoering van de aanbieding.
  4. De overeenkomst die met Carmotec wordt aangegaan, bestaat tussen Carmotec en klant. Campingtrend is hierin geen partij.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur