Campingtrend Adventskalender 2022

Aftellen naar Kerst met de Campingtrend Adventskalender 2022!

Marije Onderwaater

Het aftellen naar Kerst begint bijna. Zondag 27 november – volgende week dus – gaat de adventstijd in. Een mooie gelegenheid om vier weken lang elke dag een kampeercadeau weg te geven in de Campingtrend Adventskalender 2022!

Helemaal volgens de regels is de Campingtrend Adventskalender 2022 niet. De meeste adventskalenders starten namelijk op 1 december, 24 dagen voor Kerst. Maar ja, we hebben zoveel mooie kampeercadeaus om weg te geven. Daarom hebben we besloten een paar dagen eerder te beginnen, en wel op de eerste adventszondag: zondag 27 december 2023.

Hoe werkt de Campingtrend Adventskalender 2023?

De Campingtrend Adventskalender 2022 loopt van zondag 27 november tot en met zaterdag 24 december, Kerstavond dus. Elke dag om 12.00 uur vind je op de website een nieuw cadeau, beschikbaar gesteld door de Nederlandse kampeerbranche. Om kans te maken op het cadeau, moet je antwoord geven op de gestelde meerkeuzevraag. We geven je alvast een tip: de vragen hebben iets te maken met het product dat we die dag weggeven.

Campingtrend Adventskalender 2022
Campingtrend Adventskalender 2022

Bekendmaken winnaars

Vergeet niet vanaf zondag 27 november dagelijks een kijkje te nemen op Campingtrend.nl of op, YouTube, TikTok of Facebook om een adventsvakje te openen. Alle winnaars krijgen begin januari een mail met meer informatie. Alvast veel plezier met de Campingtrend Adventskalender 2022!

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…