Recreatiepark Beringerzand privé sanitair

Nooit meer in de rij voor de douche: 5x campings met privé sanitair in Limburg

Martine van Kuler

Een toilet met remsporen, wastafel vol haren en klodders tandpasta en een wachtrij voor de douche. Kamperen is soms met recht kramperen. Wil je iets meer luxe tijdens je verblijf op de camping? Kies dan voor privé sanitair. Op steeds meer campings kun je zo’n eigen badkamertje huren. Dit zijn vijf campings met privé sanitair in Limburg.

Recreatiepark Beringerzand in Panningen

Als je hier een kampeerplek met privé sanitair neemt heb je niet alleen de beschikking over een eigen toilet en douche, maar ook over een vaatwasser en een koelkast met vriesvak. Dat is pas luxe. Bovendien is de sanitairunit verwarmd, dus ook heerlijk als je in het voor- of naseizoen gaat kamperen. Verder vind je op recreatiepark Beringerzand een binnenspeeltuin, een (overdekt) zwembad, midgetgolfbaan, restaurant én pannenkoekenhuis en verschillende sportvelden. Kijk op campingplanner.nl voor meer info.

Camping De Schatberg in Sevenum

Attractiepark Toverland is een leuk uitje voor groot en klein. Wil je een dagje achtbanen combineren met een kampeertrip? Kijk dan eens naar De Schatberg, want ook dit is een van de campings met privé sanitair in Limburg. Wil je helemaal in luxe kamperen, kies dan voor een vipcomfortplaats. Je hebt dan niet alleen een toilet, wastafel en ligbad tot je beschikking, maar ook een infraroodsauna. Kies je voor een totaalcomfortplaats, dan heb je een toilet, douche, wastafel en keuken met vaatwasser, koelkast en gasfornuis tot je beschikking. Neem je genoegen met alleen een toilet, douche en wastafel? Kies dan voor een supercomfortplaats. Meer info over De Schatberg? Kijk dan op deze website.

Camping De Schatberg
Privé sanitair op camping De Schatberg.
Camping De Schatberg
Privé sanitair op camping De Schatberg.

Camping Vinkenhof in Schin op Geul

Wil je kamperen in het Limburgse heuvellandschap, maar dan wel met een beetje comfort? Dat kan op Camping Vinkenhof. Naast de kampeerplaats staat een sanitairunit met een douche en toilet. Op de camping vind je verder een verwarmd openlucht zwembad, een speeltuin en een eetcafé. In de omgeving is veel te beleven. Valkenburg ligt op loopafstand en ook Maastricht is goed bereikbaar. Verder zijn er direct vanaf de camping diverse wandel- en fietsroutes te volgen.

Recreatiepark de Leistert
Heb je een hekel aan afwassen? Op recreatiepark de Leistert is privé sanitair mét vaatwasser te huur.
Recreatiepark de Leistert
Heb je een hekel aan afwassen? Op recreatiepark de Leistert is privé sanitair mét vaatwasser te huur.

Recreatiepark de Leistert in Roggel

Op deze vijfsterrencamping zal het je aan niets ontbreken, dus ook niet aan privé sanitair. Je kunt kiezen uit privé sanitair met vaatwasser, met vaatwasser en koelkast óf met koelkast en infraroodsauna. Blauwbekken hoeft niet, want al het privé sanitair is voorzien van verwarming. Kinderen hoeven zich niet te vervelen op De Leistert. Er is er een overdekt zwembad, indoor speeljungle, adventure sportveld en nog heel veel meer. Kortom, een weekend is haast te kort. Kijk hiervoor meer info.

De Kasteelse Bossen in Melderslo

Deze middelgrote camping met privé sanitair in Limburg ligt in een rustige omgeving. Er is slechts een aantal kampeerplaatsen met privé sanitair te huur, dus reserveer tijdig. De units zijn voorzien van een toilet, douche en wastafel. Verwacht op deze camping geen poespas. De omgeving leent zich uitstekend voor het maken van wandelingen en fietstochten. Zwemmen en vissen kan het recreatiemeer Kasteelse Bossen, op ongeveer 10 minuten lopen van de gelijknamige camping.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!