Camping Zonnekamp

Kamperen met Pasen: 5x campings met paasaanbiedingen

Martine van Kuler

Over een dikke week is het Pasen en dat geldt als de officieuze start van het kampeerseizoen. Dus haal de caravan of vouwwagen uit de stalling, of pak de tent van zolder en geniet van een lang weekend op de camping. Wil jij kamperen met Pasen? Deze vijf campings hebben een leuke paasaanbieding.

Camping Zonnekamp in Drenthe

Deze camping ligt vlak bij het Nationaal Park Drents Friese Wold. Dat betekent heidevelden, zandverstuivingen, veengronden, bossen, vennetjes en beekjes. Vanaf Camping Zonnekamp wandel je zo de natuur in. Klinkt dit je als muziek in de oren en wil je graag de paasdagen doorbrengen op deze Drentse camping (foto boven dit artikel)? Dat komt goed uit, want met z’n tweeën kampeer je van 27 maart tot en 1 april 2024 al voor 79,50 euro. Op de website vind je de voorwaarden en kun je alvast sfeer proeven.

Camping Ommerland in Overijssel

Paaseieren zoeken, kinderdisco of ponyrijden. Op Camping Ommerland is er tijdens het paasweekend veel te doen voor de kleinsten onder ons. Maar ook aan de groteren is gedacht, want 18-plussers kunnen meedoen aan de Flugel Night of de bingo. En natuurlijk kun je tijdens de paasdagen ook gewoon genieten van de camping zelf én de bosrijke omgeving. Op Ommerland kun je terecht met je eigen kampeermiddel of een accommodatie huren. Kies je voor het laatste, dan krijg je met Pasen twintig procent korting.

Boerderderijcamping De Kuupershoek in Overijssel

Kalkoenen, schapen, konijnen, eenden, ganzen, kippen en een pony. Het zijn de bewoners van Boerderijcamping De Kuupershoek. Campinggasten mogen natuurlijk helpen met voeren. De camping zelf heeft veertig ruime kampeerplaatsen, twee sanitairgebouwen en speelvoorzieningen. Vlak ernaast ligt een visvijver en in de omgeving kun je prima fietsen en wandelen. Wil je er kamperen met Pasen dan betaal je voor twee personen 55 euro. Ieder extra persoon kost een tientje.

Boederderijcamping De Kuupershoek
Boederderijcamping De Kuupershoek.
Boederderijcamping De Kuupershoek
Boederderijcamping De Kuupershoek.

Camping de Vledders in Drenthe

Deze charmecamping heeft een rijke historie: de oorspronkelijke boerderij, waar al sinds 1920 wordt gekampeerd, is in 1978 omgevormd tot een camping. De Vledders ligt midden in het Nationaal Park Drentsche Aa, nabij het brinkdorp Zuidlaren. Dat betekent dat de camping is omgeven door bos, zandverstuivingen en heidevelden. De kampeerplaatsen zijn ruim en voor kinderen is er volop vertier. Zo is er dagelijks de mogelijkheid om te ponyrijden. Bij mooi weer biedt de recreatieplas veel plezier. Met Pasen kampeer je hier met het hele gezin voor 95 euro.

Camping de Pallegarste
Camping de Pallegarste.
Camping de Pallegarste
Camping de Pallegarste.

Camping de Pallegarste in Overijssel

Paaseieren zoeken, een paasmasker maken of paasei-voetbal. Met Pasen hoeven kinderen zich niet te vervelen op Camping de Pallegarste. En is het weer misschien wat minder dan gehoopt? Geen zorgen, want de indoorspeeltuin is geopend. Voor wie de camping even af wil is er genoeg te beleven in het Vechtdal. Bezoek de plaatsen Ommen en Hardenberg, leef je uit in avonturenpark Hellendoorn of Themapark Slagharen. Wil je kamperen met Pasen? Dan betaal je op Camping de Pallegarste 85 euro voor twee personen.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!