Camping Ommerland

Aanbiedingen – Met korting kamperen in de meivakantie

Martine van Kuler

De meivakantie is in aantocht. Wil jij er even tussenuit, maar heb je nog geen kampeerplaats gereserveerd? Geen nood, want op veel campings kun je nog terecht. Soms zelfs voor een aantrekkelijke prijs. Deze vijf campings hebben een leuke aanbieding als je komt kamperen in de meivakantie.

Camping Ommerland in Overijssel

In de bosrijke omgeving van Ommen vind je deze kindvriendelijke camping (foto boven dit artikel). In de meivakantie staat het animatieteam klaar om je kroost te entertainen. Vanaf de meivakantie zijn het buitenzwembad en waterpark geopend, dus duimen voor mooi weer. En als de weergoden ons onverhoopt niet gunstig gezind zijn, kunnen de kids zich altijd uitleven in het overdekte zwembad en de binnenspeeltuin. Camping Ommerland heeft een leuke aanbieding voor de meivakantie. Zo krijg je 20 procent korting als je een accommodatie huurt. Wil je meer weten over de camping? Lees dan het interview met campingeigenaar Egbert en kijk op deze website.

Camping de Speeltol in Noord-Brabant

Wil je kamperen in de meivakantie op een camping in Noord-Brabant? Als je vóór 14 april boekt krijg je bij Camping de Speeltol 20 procent korting op een verblijf. De kleinschalige camping heeft ruime kampeerplaatsen. Kinderen kunnen zich vermaken in de natuurspeeltuin, op de speeltoestellen of bij de dieren. Niet genoeg entertainment? Ga dan een dagje naar de Efteling. Het attractiepark ligt op een kwartiertje rijden van de camping.

Camping Wedderbergen
Camping Wedderbergen.
Camping Wedderbergen
Camping Wedderbergen.

Camping Wedderbergen in Groningen

Ook op Camping Wedderbergen krijg je 20 procent korting op een verblijf tijdens de meivakantie. Extra leuk: het nieuwe indoor speelparadijs gaat open, dus ook bij minder weer kunnen kinderen zich uitleven. Verder heeft deze Groningse camping een overdekt zwembad en kun je er lasergamen. Tijdens de meivakantie organiseert het animatieteam bovendien verschillende activiteiten.

Camping de Pallegarste
Camping de Pallegarste.
Camping de Pallegarste
Camping de Pallegarste.

Camping De Pallegarste in Overijssel

Op Camping De Pallegarste huur je van 27 april tot 4 mei een comfort kampeerplaats voor 210 euro. Dit is op basis van 2 personen en inclusief 16A-aansluiting, CAI en een eigen waterpunt. Wil je liever in een (luxe) vakantiehuisje verblijven? Dan krijg je 10 procent korting. De camping heeft een binnenspeeltuin en bij mooi weer zijn het buitenzwembad en de waterspeeltuin geopend. Ook het animatieteam staat paraat.

Camping Samoza in Gelderland

Ga je kamperen in de meivakantie en wil je je hond of paard meenemen? Dan is Camping Samoza in Gelderland ideaal. Er zijn voorzieningen voor honden en ze mogen bovendien gratis mee. Camping Samoza heeft ook een manege. Kampeerders kunnen hun eigen ros meenemen of ritten maken op een paard of pony van de camping. Vanaf de meivakantie is het buitenzwembad geopend én is er animatie voor de kinderen. Wil je liever niet met je eigen kampeermiddel? Boek dan met 20 procent korting een Veluwe Villa of Veluwe Lounge.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!