Campingpak van ANWB winnen, wij geven er een paar weg

Marije Onderwaater

Op vakantie kunnen we niet wachten om in de chillmodus te gaan. Hakken uit, slippers aan! Maar in een echte campingsmoking zul je ons niet snel zien. Een campingpák daarentegen... Van dit knalgele ANWB Campingpak gaan onze hartjes wel sneller kloppen. De jouwe ook? Lees dan snel verder, want wij geven twee exemplaren weg!

ANWB Campingpak

Idealiter pakken mijn Campingtrend/Love2camp-eega Martine en ik onze vakantietas in met louter luchtige zomerjurkjes, topjes, shorts, sandaaltjes en leuke slippers. Maar ja, daar heb je zo weinig aan als je op vakantie verrekt van de kou. We noemen een meivakantie in Zeeuws-Vlaanderen en een zomervakantie in Normandië. Want je kan nog zo’n leuk jurkje aan hebben, zo’n blauw-van-de-kou-teint combineert daar niet echt lekker bij.
Natuurlijk kunnen we een willekeurig joggingpak in onze tas mikken of wat te denken van een heerlijk warme onesie? Och, als we toch eens geen principes zouden hebben… Zonder gekheid: we gaan niet blauwbekken in veel te koude kleding (omdat we ons lesje hebben geleerd), maar we vinden het wél fijn om op de camping iets aan te hebben waar we ons enigszins gekleed in voelen. En geloof het of niet: het gele ANWB Campingpak voldoet dus helemaal aan onze wensen!

Wij zien onszelf wel lopen in ANWB sweater Rivas.
Wij zien onszelf wel lopen in ANWB sweater Rivas.

ANWB Campingpak: sweater en joggingbroek

Het ANWB Campingpak bestaat eigenlijk uit twee delen: sweater Rivas en joggingbroek Rocco. Beiden in het kenmerkende ANWB-geel. Sweater en joggingbroek zijn uniseks en zijn gemaakt van biologisch katoen en gerecycled polyester. Kijk, dat horen we graag. De broek heeft één stoere zak op de rechterpijp. Handig voor je sleutels, telefoon, douchepasje of weggemoffeld toiletpapier op campings waar ze dat niet hebben hangen. Volgens de ANWB past er trouwens ook een afwasborstel of een zaklamp in. De sweater en broek zijn in vrijwel alle maten verkrijgbaar: van XXS tot XXL.

ANWB joggingbroek Rocco heeft een handig zakje op de rechterpijp.
ANWB joggingbroek Rocco heeft een handig zakje op de rechterpijp.

Wil jij een ANWB Campingpak winnen?

En nu komt het mooie: wij geven twee keer een ANWB Campingpak weg. De winnaars kunnen zelf hun maat kiezen. Wat moet je daarvoor doen? Schrijf je in voor onze Campingtrend nieuwsbrief, die maandelijks gratis op je digitale deurmat valt. Oh, en volg je ons al op Instagram? Zo niet, even doen hoor. Dat vinden we leuk en jij vast ook!

Over twee weken maken we de winnaars bekend. Val je niet in de prijzen? Dan kan je het campingpak kopen. ANWB sweater Rivas kost in de webwinkel 39,99 euro voor leden. Niet-leden betalen 49,99 euro. ANWB joggingbroek Rocco is eveneens39,99 euro voor leden en 49,99 euro voor niet-leden.
Meer info vind je in de webwinkel van de ANWB. Daar kan je trouwens ook sloffen en een bucket hat kopen.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…