zugspitz-resort-camping

Winterkamperen op de Zugspitz Resort Camping in Tirol

Martine van Kuler

Skiën, rodelen, snowboarden en langlaufen. Het kan allemaal in de Tiroler Zugspitz Arena. Hier ligt ook de Zugspitz Resort Camping. Op deze luxe vijfsterrencamping zal het je aan niets ontbreken.

Dat je in de Tiroler Zugspitz Arena heerlijk kunt wandelen kon je al eerder lezen op Campingtrend. Maar ook in de winter is het er goed toeven. Zo kun je er uitstekend skiën en langlaufen en ook buiten de piste zorgen talrijke wintersportactiviteiten voor een actieve vakantie in de sneeuw.

Zugspitz Resort Camping

Midden in het wintersportgebied ligt het Zugspitz Resort, een prachtig familiehotel met alles erop en eraan. Bij het resort hoort ook een camping, die al even luxe is. De 150 staanplaatsen zijn ruim en bieden een prachtig uitzicht. De sanitaire voorzieningen zijn zoals hoort op een vijfsterrencamping. Daarnaast is er een keuken met vaatwassers en koelkasten.

En zijn je spieren moe na de sportieve activiteiten in de sneeuw? Ontspan dan in de wellnessruimte – met onder andere een familiesauna en -stoombad – en geniet van de traditionele keuken in het sfeervolle restaurant.

Zugspitz Resort zwembad
Zugspitz Resort zwembad

Winterkamperen met kinderen

Ook voor kinderen is er op Zugspitz Resort Camping veel te beleven. Zo is er een zwemparadijs met drie avonturenbaden, glijbanen, een piratenschip, junglebrug en onderwaterwereldster Nemo. En je vindt er zelfs een 120 meter lange wedstrijdglijbaan mét tijdmeting. Ook is er een uitgebreid animatieprogramma voor verschillende leeftijdscategorieën, van peuters tot tieners.

Genieten van de wintersport met de Top Snow Card

Het skigebied rond de Zugspitz Resort Camping telt 213 geprepareerde pistekilometers, 87 skiliften, snowparks, funslopes, familyparks en nog veel meer. Ook buiten de piste zorgen talrijke wintersportactiviteiten, zoals langlaufen of sneeuwschoenwandelen, voor een actieve vakantie in de sneeuw. Met de Top Snow Card kun je eindeloos genieten van wintersport rond de Zugspitz Arena.

Met de kaart heb je toegang tot negen skigebieden: Ehrwalder Alm, Zugspitzplatt (gletsjer), Wetterstein Ehrwald, Lermoos Grubigstein, Biberwier-Marienberg, skigebied Berwang-Bichlbach, Karlift Heiterwang, Garmisch-Partenkirchen en Mittenwald.

Zugspitz Resort
Zugspitz Resort

Winterkamperen met je eigen camper of caravan

Ga je winterkamperen op de Zugspitz Resort Camping of op een andere kampeerplek in de sneeuw, controleer dan voor vertrek of jouw camper of caravan hier wel geschikt voor is. Hoe? Dat lees je in dit artikel.

Meer weten over het Zugspitz Resort en de bijbehorende camping? Klik dan op onderstaande button.

Informatie overZugspitz Resort Camping

Adres: Obermoos 1 6632 Ehrwald
Land: Oostenrijk
Afstand vanaf Utrecht: 826 kilometer
Geopend: het hele jaar
Zugspitz resort camping

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!