Pop-up camping 2023 Toverland

Een keer iets anders? Dit zijn leuke pop-up campings in 2023

Martine van Kuler

Kamperen naast een achtbaan, bij de buren of op het strand. De tijdelijke campings schieten ook in 2023 weer als paddestoelen uit de grond. Deze zomer kun je onder meer terecht op deze pop-up campings.

Pop-up Summer Camp - Toverland

Krijg jij geen genoeg van achtbanen? Dan is de Pop-up Summer Camp van attractiepark Toverland in Sevenum echt iets voor jou. Van 7 juli t/m 27 augustus kun kamperen met uitzicht op houten achtbaan Troy. Je kunt met je eigen kampeermiddel komen of een van ingericht ToverTenten huren. Natuurlijk heb je tijdens je verblijf onbeperkt toegang tot het park. Kijk voor meer informatie op deze website.

Little Canvas Escape op Ameland

Little Canvas Escape is een pop-up camping op het terrein van strandcamping Duinoord Zuid op Ameland. In tegenstelling tot de strandcamping kun je op de pop-up camping niet met je eigen kampeermiddel. Op Little Canvas Escape verblijf je namelijk in een boetiek gestijlde tent met een comfortabel en opgemaakt bed. Aangevuld met een koelkast, kookfaciliteiten en een plek om buiten te relaxen, kortom kamperen in luxe dus. Meer weten? Kijk dan op de website van Little Canvas Escape.

Beachcamp-De-Lakens
Beachcamp De Lakens is een pop-up surfcamping in Bloemendaal aan Zee.
Beachcamp-De-Lakens
Beachcamp De Lakens is een pop-up surfcamping in Bloemendaal aan Zee.

Beachcamp De Lakens in Bloemendaal aan Zee

Ook aan de kust, maar net weer anders is Beachcamp De Lakens. Op deze pop-up surfcamping kun je van terecht tot en met 28 augustus. Laidback, oftewel ontspannen, is het toverwoord van Beachcamp De Lakens. Niets hoeft, veel mag en het zal je er aan niets ontbreken. Of je nu samen met je vriend of vriendin naar de pop-camping komt of met je hele gezin, en of je een ervaren surfer bent of een beginner; voor iedereen is er wel wat te doen.

pop-up campings 2023 Bij de buren
Op pop-up camping Bij de buren hoef je niets.
pop-up campings 2023 Bij de buren
Op pop-up camping Bij de buren hoef je niets.

Pop-up Glamping Bij de buren in Twente

In ‘de achtertuin’ van Vakantiepark Mölke in Overijssel vind je tot en met 2 oktober 2023 pop-up camping Bij de buren. Hier hoeft niets en mag je alles doen wat je wilt, zo staat te lezen op de website. ‘s Avonds lekker chillen voor je tent, genieten van een lokaal drankje bij de kampvuurspot. En dat allemaal na een dagje in de Twentse natuur. Proosten, lezen en genieten van de rust. Slapen doe je in een van de tenten, waaronder een Belltent, Panorama lodge, Riverdome en Safaritent.

De Buurtcamping
De Buurtcamping in Bussum.
De Buurtcamping
De Buurtcamping in Bussum.

Buurtcamping: pop-up camping in je eigen woonplaats

In het lijstje van pop-up campings in 2023 mag de Buurtcamping natuurlijk niet ontbreken. De Buurtcamping is driedaagse pop-up camping in een park: voor en door buurtbewoners. Van yuppen tot daklozen, van muurbloempjes tot druktemakers en van zuigelingen tot senioren. Op de Buurtcamping is iedereen welkom én is iedereen gelijk. De organisatie hoopt met de campings de sociale samenhang in wijken te verbeteren. Op deze website zie je of er dit jaar in jouw woonplaats een Buurtcamping is.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!