Camping Domaine du Bourg

Luc Schaepkens

Gelegen in de “Bourbonnais” en langs de Loire vindt u de kleine, groene camping met zwembad. Ruime niet afgebakende plaatsen op een vlak grasland. Nieuw modern sanitair, met ruimte voor minder validen, in een mooi traditioneel vakwerkhuis. Bakker, winkel, etc. op loopafstand. Rustige, landelijke omgeving ideaal voor fietsen en wandelen, vele routes aanwezig. Fietsen zijn bij de camping te huren en ook organiseert de eigenaar kayak tochten op de mooie Loire. Luxe kamperen en niet alles hoeven meeslepen?

Domaine du Bourg

De nieuwe safari tenten of een van onze andere accommodaties; gites, maisonette, B&B of trekkersherberg staan tot uw beschikking.
Wanneer u een keer geen zin heeft om te koken, eet dan gezellig met de eigenaar mee, zij verzorgen een zogenaamde ‘table d’hôte’, waarbij u op het overdekte terras kunt genieten van de heerlijke streekgerechten. Ook voor een uitgebreid ontbijt zorgen zij graag.
Op het terrein vindt u o.a. zwembad, terras, speelweide met een hut, zitjes in de zon en in de schaduw, picknicktafels, een piste de petanque, een volleybalveld, een voetbalveldje, een trampoline, zandbak, schommels en een gemetselde barbecue.
’s Morgens kunt u vanaf het domaine naar de bakker lopen (50 meter) om ovenverse croissants, baguettes of banettes te halen. Om de hoek zijn tevens een goede slager/traiteur, een kleine supermarkt, een café met terras en een eetcafé bij de haven.

Domaine du Bourg
03230 Gannay sur Loire
Tel.  +33-470434901
info@domainedubourg.com
http://www.domainedubourg.com

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur