Wingamm Oasi 610M halfintegraal

Wéér een leuke Wingamm: de vierpersoonshalfintegraal Oasi 610M

Marije Onderwaater

Wingamm heeft er patent op: een halfintegraal die zo'n leuke look heeft dat je ogen er vanzelf naartoe worden getrokken. Ook met de nieuwe halfintegraal Wingamm Oasi 610M is dit het geval. Op een lengte van 6,10 meter biedt deze camper vier zit- en slaapplaatsen.

De bezoekerscijfers van Campingtrend gingen afgelopen februari door het dak. De oorzaak? Dat was de supercompacte halfintegraal Wingamm Oasi 540.1 Deze camper met een hoog aaibaarheidsgehalte was een enorme publiekstrekker. Terecht, want hóé leuk ziet die 5,42 meter lange halfintegraal er uit? Dat die kleine Oasi meer is dan alleen een pretty face, schreven we in dit bewuste artikel.

Wingamm Oasi 540.1
De Wingamm Oasi 540.1
Wingamm Oasi 540.1
De Wingamm Oasi 540.1

Wingamm-signatuur

En nu is er dan de 610M. Met zijn 6,10 meter lengte, breedte van 2,24 meter en hoogte van 3,03 meter is deze camper een stukje groter, maar die kenmerkende Wingamm-signatuur is nog steeds zichtbaar. De halfintegraal staat op de Fiat Ducato, die een Euro 6D Final-motor met 140 pk heeft en naar keuze is uitgerust met een handgeschakelde versnellingsbak of automatische transmissie. De Oasi 610M heeft een stabiele wegligging, onder meer dankzij de wielbasis van 3800 mm en de 16 inch wielen.

Oasi 610M halfintegraal
Oasi 610M halfintegraal

Vier slaapplaatsen

Achterin de camper is een Frans bed te vinden met daarnaast de badkamer. Die is voorzien van een douche, een flinke ronde wastafel, een boven- en onderkast met veel opbergruimte en een keramische toiletpot. Het Franse bed heeft een houten lattenbodem en een matras met memoryfoam. De kasten en vakken boven het bed – met zwanehalslampen – bieden volop ruimte voor kleine spullen. Het bed is met gordijnen af te sluiten van de rest van de camper.

Het hefbed voorin de camper biedt nog eens twee slaapplaatsen. Het panoramadak zorgt hier voor lichtinval. De bovenkasten zijn vanuit het hefbed bereikbaar. Ook dit bed is voorzien van een houten lattenbodem en een traagschuimmatras.

Oasi 610M bed
Oasi 610M bed
Oasi 610M badkamer
Oasi 610M badkamer

Keuken en zithoek

De keuken is geplaatst tussen de ingang en de passagiersstoel. Het werkblad en de geïntegreerde spoelbak zijn gemaakt van glasvezel. Verder is de keuken uitgerust met een tweepitskookstel en een koelkast van 96 liter.

In de zithoek een L-vormige bank rondom een ovalen tafel. In combinatie met de draaibare cabinestoelen is er in deze zitgroep plaats voor zeker vier personen. De hele camper is voorzien van vloerverwarming.

Wingamm Oasi 610M interieur
Wingamm Oasi 610M interieur
Oasi 610M Frans bed
Oasi 610M Frans bed
Wingamm Oasi 610M keuken
Wingamm Oasi 610M keuken

Luik voor campingstoelen

Een aparte garage is in de Wingamm Oasi 610M niet te vinden. Wél heeft de halfintegraalcamper serviceluiken aan beide zijden én een opbergvak over de gehele achterbreedte. Hier is voldoende plek voor twee campingstoelen en een opklapbare tafel.

Meer informatie over deze Italiaanse halfintegraal is te vinden via onderstaande button.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…