Camperdeals Sunlight

Lekker begin van het voorjaar: hete camperdeals bij Sunlight

Marije Onderwaater

Een sportieve halfintegraal, een stoere buscamper (mét rooftop) of een onverschrokken 4x4; Sunlight heeft campers voor avontuurlijke kampeerders. Dankzij de Get out there deals van Sunlight hebben de halfintegralen en buscampers de komende weken een extra aantrekkelijk prijskaartje.

Camperdeals Sunlight

Koop je vóór 1 april 2024 een nieuwe Sunlight-camper bij een van de officiële dealers? Dan kan je in de actieperiode profiteren van kortingen tot 1500 tot 3500 euro op halfintegralen en buscampers.

Sportieve halfintegraal

Ben je op zoek naar een comfortabele camper met sportieve looks? Kijk dan eens naar de Ford Adventure Edition van Sunlight. Dat dynamische voorkomen is te danken aan de metallic zwarte Transit-neus en de zwarte aluminium wielen. Aan de zijkant van de zilverkleurige opbouw zijn zwarte details zichtbaar. De Sunlight Ford Adventure Edition is verkrijgbaar in drie indelingen. De T 670S is 6,99 meter lang en heeft enkele bedden. Die zijn ook te vinden in zijn grote broer, de 7,36 meter lange T 680. Even lang is de T 690L, alleen is in deze camper een queensbed te vinden. De twee laatstgenoemden zijn geschikt voor een reisgezelschap van vijf personen.

Sunlight T680
Sunlight T680

Halfintegraal op Fiat of Citroën

En er zijn nóg zes halfintegraalcampers van Sunlight. Deze hebben standaard de Fiat Ducato of Citroën Jumper als basisvoertuig en een witte opbouw. Deze zes halfintegralen verschillen in lengte en indeling. Zo zijn er indelingen met enkele bedden, een queensbed en een Frans bed, en met een L-vormige zithoek of face-to-face-banken. Ook deze campers zijn als Adventure Edition verkrijgbaar.

Voordeel met camperdeals Sunlight

De korting op de Sunlight-halfintegraalcampers loopt op tot 3500 euro.

Sunlight halfintegraal
Sunlight halfintegraal

Buscamper met rooftop: Sunlight Cliff RT

Geen slaaphefdak, maar een heuse rooftop. In de buscamper Sunlight Cliff RT vind je er eentje. Dit dak is voorzien van een telescopisch uitschuifbare ladder, een uitvalnet voor kinderen en een kunststof lattenbodem. Het dak is dubbelwandig en heeft een tentdoek met ritsen. Horrengaas houdt insecten buiten. Er zijn drie indelingen: de 5,41 meter lange 540 RT met een dwarsbed, de 5,99 meter lange 600 RT met eveneens een dwarsbed en de 640 RT van 6,36 meter met enkele bedden in de lengterichting.

Vijf slaapplaatsen op 5,99 meter

De Sunlight Cliff is er ook zonder rooftop, en mist dan de toevoeging RT in de naam. Hiervan zijn vier indelingen verkrijgbaar. Naast bovengenoemde RT-indeling is er nog een vierde model: de 601 RT. Deze biedt op 5,99 meter slaapplaats aan maar liefst vijf personen. Het dubbele stapelbed achterin heeft vier slaapplekken en ook van de zitgroep is optioneel nog een bed te maken.

Het voordeel op een nieuwe Sunlight Cliff of Cliff RT Adventure Edition loopt met de camperdeals van Sunlight op tot 1500 euro.
Sunlight Cliff rooftop
Sunlight Cliff RT met rooftop
Sunlight Cliff rooftop
Sunlight Cliff RT met rooftop

Sunlight Cliff 590 4x4

Gaat jouw hart sneller kloppen van wegen die voor de meeste campers onbegaanbaar zijn? Dan heeft Sunlight dé buscamper voor jou: de Sunlight Cliff 590 4×4.
Deze enthousiasteling heeft als basis de robuuste Ford Transit met onder de kap een krachtige 170 pk-motor. Een chromen grille, de ingelegde ramen, de zwarte 16 inch lichtmetalen wielen en de speciale Adventure Edition-striping geven deze Cliff een imponerende look. De Sunlight Cliff 590 4×4 heeft vier zitplaatsen. Het dwarsbed is 1,47 meter breed en 1,92/1,89 meter lang. Onder het bed is ruimte om bagage op te bergen. Een betonbouw van de zitgroep behoort tot de opties.
Ook op de Cliff 590 4×4 krijg je tijdens de camperdeals van Sunlight tot 1500 euro korting.
Sunlight Cliff 590 4x4
Sunlight Cliff 590 4x4

Get out there camperdeals Sunlight

Meer weten over de Get out there camperdeals van Sunlight? Klik dan op de button hieronder. De actie geldt nog tot en met 31 maart 2024.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…