Itineo PS700

Itineo Cozi PS700: halfintegraal voor een groot gezin

Marije Onderwaater

Het Franse merk Itineo heeft er een nieuwe camper bij: de Itineo Cozi PS700. Deze 6,99 meter lange halfintegraal is helemaal gericht op gezinnen, met tot zes slaapplaatsen waaronder een stapelbed, veel opbergruimte en een flinke koelkast. De Ford Transit met 130 pk-motor dient als basisvoertuig.

De Cozi-halfintegraalserie bestaat volgens Itineo uit betaalbare campers die zijn ontworpen om comfort en plezier te bieden. De serie bestond tot nu toe uit drie indelingen waarvan de PF600 met zijn 5,99 meter het kortste was. De nieuwe Cozi PS700 is precies een meter langer. Die ruimte is helemaal ingericht voor een groot kampeergezelschap. Een ander nieuwtje: de Ford Transit als basisvoertuig. Hiermee wijkt de PS700 af van de andere Cozi-halfintegralen, die op de Peugeot Boxer staan.

Zes slaapplaatsen

Een groot gezin wijkt misschien al snel uit naar een alkoofcamper. Met de Itineo Cozi PS700 laat het Franse merk zien dat ook in een halfintegraal zes mensen kunnen slapen. Om te beginnen is er het stapelbed achterin, met twee slaapplaatsen van 0,91 x 2,19 meter. Boven de zitgroep hangt een hefbed van 1,49/1,25 x 1,92 meter. De banken zijn om te bouwen tot een bed van 1,13 x 2,19 meter. Door te kiezen voor de optionele bedverlenging krijgt het bed hier een afmeting van 1,63 x 2,19 meter. In totaal zijn dit zes slaapplaatsen.

Stapelbed Itineo PS700
Stapelbed
Stapelbed Itineo PS700
Stapelbed
Itineo Cozi PS700 hefbed
Hefbed
Itineo Cozi PS700 hefbed
Hefbed
Itineo PS700 bedombouw zitgroep
Bedombouw zitgroep
Itineo PS700 bedombouw zitgroep
Bedombouw zitgroep

Zes zitplaatsen

De riante zithoek bestaat uit een L-vormige bank aan de bestuurderszijde met daar tegenover een tweede lengtebank. De tafel is voorzien van een telescopische poot. Het blad is deels inklapbaar. In de standaarduitvoering heeft de halfintegraal vijf goedgekeurde gordelplaatsen, waarvan twee met Isofix. Tegen meerprijs is een zesde gordelplaats mogelijk.

Itineo PS700 zitgroep
Itineo PS700 zitgroep

Badkamer en keuken

De badkamer is aan de passagierskant te vinden en helemaal compleet met een douche, een toilet en een wastafel. Ook een spiegel, een kastje en een raam dat open kan zijn aanwezig.

Ruime keuken

In de keuken is genoeg ruimte om een maaltijd te bereiden. De tweepitskookplaat is optioneel uit te breiden met een derde gaspit. De koelkast, met een inhoud van 136 liter, staat tussen het keukenblok en het stapelbed. Aan de overzijde van de koelkast is een kledingkast geplaatst.

Itineo Cozi PS700 keuken
Itineo Cozi PS700 keuken
Badkamer Itineo PS700
Badkamer Itineo PS700

Standaarduitrusting Itineo Cozi PS700

Tot de standaarduitrusting van de Cozi PS700 behoort onder meer een Truma Combi 4 boiler/kachel, led-dagrijverlichting en een premium-pakket. Dit pakket bestaat uit een Trend-dashboard, een afsluitbaar handschoenenkastje, handmatig bedienbare airconditioning, halogeenkoplampen met bochtverlichting, elektrische en verwarmbare buitenspiegels, en meegespoten koplampen.

Opties

Wie deze Itineo-halfintegraal wat meer wil aankleden, kan kiezen voor het Elite Plus-pakket. Hiermee krijgt de PS700 onder meer een 170 pk-motor, automatische transmissie, 16 inch lichtmetalen wielen.

Garage Itineo PS700
De garage van de Itineo Cozi PS700
Garage Itineo PS700
De garage van de Itineo Cozi PS700

Meer weten over de Cozi PS700 of andere campers van Itineo? Klik op de button hieronder.

SpecificatiesItineo Cozi PS700

L x b x h: 6,99 x 2,32 x 2,88 meter
Maximaal totaalgewicht: 3500 kg
Rijklaargewicht: n.n.b.
Laadvermogen: n.n.b.
Duitse prijs: vanaf 64.400 euro (excl. btw en bpm)
Cozi PS700 plattegrond

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…