Forster Youngster V 541

Geen poespas in modulaire buscamper Forster Youngster V 541

Marije Onderwaater

Jonge recreatieve sporters, outdoorfans en beginnende kampeerders; op die doelgroep richt Forster zich met de buscamper Youngster. Behoor jij niet direct tot die doelgroep, maar voel jij je wél jong? Natuurlijk is de Forster Youngster V 541 dan ook een camper voor jou.

Forster is het budgetmerk van Eura Mobil. De Forster Youngster V 541 is een aantrekkelijk geprijsde buscamper met een degelijke standaarduitrusting. Basisvoertuig is de Fiat Ducato met een 140 pk-motor, ABS & ESP, twee airbags, een ecopakket met start-stopsysteem en handmatig bedienbare airconditioning.

Compacte afmeting

Met een lengte van 5,41 meter en een breedte van 2,05 meter is deze buscamper heel compact. De stahoogte in de hele camper is 1,89 meter.

Forster Youngster exterieur
Forster Youngster exterieur

Elektrisch hefbed

De Forster Youngster V 541 is op verschillende manieren te gebruiken. Het elektrische hefbed achterin (1,80 x 1,30 meter) is via een knop eenvoudig te bedienen. Wanneer het op de hoogste stand staat, is eronder veel plaats voor kampeerbagage of bijvoorbeeld een fiets. Wie nog meer ruimte nodig heeft, kan gebruikmaken van een van de bagagenetten die boven het bed zijn te hangen.

Forster Youngster achterzijde
Forster Youngster achterzijde
Forster Youngster garage
Forster Youngster garage

Cabinestoelen als zitplaats

De inrichting van de Forster Youngster V 541 is functioneel te noemen. De buscamper is bedoeld voor twee personen en dus zit er geen dinettebank in. Zitten gebeurt op de twee draaibare cabinestoelen. Op de plek van de dinette is nu een multifunctionele opbergruimte te vinden, die op verschillende manieren is in te richten. Optioneel is deze uit te breiden met een tafeltje.

Forster Youngster V 541 interieur
Forster Youngster V 541 interieur

Functionele keuken

Functioneel is ook het keukenblok, waarin alleen het hoognodige is te vinden. Het werkblad heeft een geïntegreerde spoelbak en een enkele gaspit. De compressorkoelkast van 70 liter is op de kopse kant geplaatst. Boven de keuken hangt een kastje en ook het keukenblok zelf biedt nog wat opbergruimte.

Badkamer of kledingkast

Wie wil douchen, tandenpoetsen of toiletteren in de buscamper, heeft daarvoor de badkamer met douche, wastafel en wc. Voor kampeerders die de natte cel – met name de douche – weinig gebruiken, kan deze dankzij de aanwezige stang ook als kledingkast dienen.

Forster Youngster keuken
Forster Youngster keuken
Forster Youngster badkamer
Forster Youngster badkamer

Drie uitbreidingssets voor Forster Youngster V 541

De basis voor de Youngster V 541 is in orde. Met drie uitbreidingssets is de buscamper nog meer aan te kleden. Het Open Lounge-pakket biedt een extra slaapplaats onder het hefbed, een zitje aan de achterzijde en een opklapbare campingtafel. Met dit pakket kun je achterin een zitplek creëren. Het Mobile Office-pakket is bedoeld voor kampeerders die regelmatig werken in hun camper. Dit pakket bestaat onder meer uit een kantoorkast en een laptoptafel. Met het derde pakket, de Individual Kit, kun je in het leefgedeelte voorin systeemwanden laten installeren en deze gebruiken om dozen, tassen, netten en sportartikelen aan te bevestigen.

Forster Youngster open lounge
De Open Lounge
Forster Youngster open lounge
De Open Lounge
Forster Youngster mobile office
De Youngster als mobiel kantoor
Forster Youngster mobile office
De Youngster als mobiel kantoor

Forster Youngster V 541

Meer weten over de Forster Youngster V 541? Check onderstaande button.

SpecificatiesForster Youngster V 541

LxBxH: 5,41 x 2,05 x 2,65 meter
Maximaal totaalgewicht: 3300 kg
Rijklaargewicht: 2825 kg
Laadvermogen: 505 kg
Nederlandse prijs: vanaf ca. 57.400 euro
Plattegrond Forster Youngster V 541

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…